Sådan får Health Insurance til Cover Kiropraktik Care

August 10 by admin

Kiropraktik pleje indebærer diagnosticering og justering rygproblemer ved manuelt at manipulere knoglerne i rygsøjlen at lette smerter og genoprette mobiliteten. År siden, blev kiropraktik pleje og andre former for alternativ medicin betragtes uortodoks og ofte ikke var omfattet af sygeforsikring udbydere. I dag, som flere og flere forsikringsselskaber er på udkig efter måder at fremme velvære og et godt helbred, er reglerne ændret.

Instruktioner

Få Health Insurance til Cover Kiropraktik Care

1 Find ud af, hvad der er dækket af din sygesikring planen. Kontroller, om dit kiropraktik pleje hold er opført blandt de godkendte leverandører til disse tjenester.

2 Undersøg, om din forsikring luftfartsselskab er en HMO (Healthcare Management Organisation), eller PPO. HMOs vil generelt kun omfatte praktiserende læger, der er på deres godkendte liste. Posttjenester tendens til at betale for nogen kiropraktik service, normalt op til 80 procent af gebyrer, som udbyderne ikke på deres foretrukne liste, samt en forud aftalt honorar til udbyderen, hvis de er foretrukket.

3 Få din kiropraktor kontor team til at hjælpe dig med at finde alternativer til din sygesikring, hvis du ikke kan få dækning for dine besøg. Mange praktiserende læger har særlige finansieringsplaner rådighed.

4 Se mere information om forsikringsdækning og rettigheder forsikrede online på Insurance.com hjemmeside (se Resources nedenfor).

TIPS

  • Hold nærmer dit forsikringsselskab, som mange sygeforsikringsselskaber opererer under den "pibende hjul 'teori. Hvis din læge er enig i behovet for kiropraktik pleje, bede om et brev om, at for forsikringsselskabet.
  • Vær sikker på at grundigt udfylde din sygehistorie formular, når du besøger en kiropraktor for første gang, med særlig omhu for at spørgsmål om tidligere skader.
  • Hvis du blev såret i en bilulykke eller arbejdsrelateret skade, så tal med din bil forsikringsselskab eller arbejdsgiver om mulige dækning af kiropraktisk behandling.
  • Selv med forsikringsdækning, kiropraktik pleje normalt kommer med en moderat dyre pricetag. Du vil modtage et estimat fra din kiropraktor om varigheden af ​​behandlingen din tilstand kræver.
  • Må ikke blive afskrækket, hvis du har problemer med at få dækning for dine kiropraktik besøg. Hold situationen i perspektiv og huske, hvor vigtigt smertelindring er at din samlede velvære.
  • Hvis du oplever akut mavesmerter sammen med alvorlige rygsmerter, straks kontakte din læge eller søge akut hjælp.
  • Før du starter noget alternativ medicinsk teknik, være opmærksom på, at mange ikke er blevet videnskabeligt evalueret. Ofte kun begrænsede oplysninger om deres sikkerhed og effektivitet. Hver stat og disciplin har sine egne regler om, hvordan alternative medicin praktiserende er licenseret. Hvis du beslutter at besøge en, vælge en licenseret af en anerkendt national organisation. Kontakt din primære sundhedspleje udbyder og holde din læge informeret om den alternative medicinske teknik, du foretage.

Related Articles