Sådan får du adgang prænatal pleje i Fauquier County, Virginia

December 6 by admin

Sådan får du adgang prænatal pleje i Fauquier County, Virginia


Kvalitet lægehjælp er tilgængelig næsten overalt i USA, hvis du har et godt helbred forsikring. Hvis du har en omfattende sygeforsikring, kan du fortsætte med at gå til din gynækolog i Fauquier County for prænatal pleje. Hvis du ikke har sygeforsikring, der omfatter prænatal tjenester, der er et par ressourcer, som du kan drage fordel af at få lægebehandling under din graviditet.

Instruktioner

1 Fortsætte gå til din gynækolog under din graviditet, hvis du har et godt helbred forsikring. Hvis din gynækolog ikke giver prænatal pleje, bede om en henvisning til en OB-GYN i dit område.

2 Ring til din sygesikring, hvis du ikke allerede har en OB-GYN. Bed om lister over nærliggende udøvere i netværk. Du kan også være i stand til at finde en læge på forsikringsselskabet hjemmeside.

3 Brug online-tjenester såsom Angie er List for at få oplysninger om lokale obs og patienters erfaringer med dem.

4 Vælg en OB i din del af Fauquier County. Ring at lave en aftale.

5 Ring til din lokale Planned Parenthood center, hvis du ikke har graviditet pleje. Planned Parenthood giver ikke kun uddannelse og prævention, men også alment og graviditet pleje. De nærmeste Planned Parenthood kontorer i Washington, DC og Virginia forstæder, inden for en time eller to af Fauquier County i bil.

6 Gå til Fauquier Free Clinic i Warrenton, Virginia, hvis de nærmeste Planned Parenthood kontorer er for langt væk for dig. Klinikken findes specielt til patienter, der ikke har et job, der giver sygeforsikring eller der ikke har råd til at købe privat forsikring.

TIPS

  • Planned Parenthood er ikke gratis, selv om det giver mange tjenester på en glidende skala efter indkomst. Når du ringer til at gøre udnævnelsen, spørge om prisen på din prænatal pleje - aftaler, ultralyd, blod og genetiske tests.

Related Articles