Sådan eje og administrere en Spa

September 10 by admin

Hvis du har lyst til at drive din egen forretning, så spa-industrien er en af ​​de mest potentielt indbringende du kan finde. Folk nyder at gå til kurbade at slappe af og føle sig bedre. For at kunne køre din spa virksomhed, du har brug for tage følgende skridt for at gøre det til en succes.

Instruktioner

1 Beslut hvilken type spa du planlægger at køre, og hvilke tjenester du vil tilbyde kunderne. Dette skal etableres, før du forbereder at starte din virksomhed. For eksempel kan du ønsker at åbne en dag spa, hvor kunder kommer ind for bare et par timer, eller du måske ønsker at køre en spa, hvor folk kan komme til en udpeget antal dage. Services kan omfatte ting som massage, neglepleje, ansigtsbehandlinger og pedicure.

2 Sørg for, at atmosfæren i din spa er befordrende for afslapning. Stole skal være bekvemt, bør støj holdes på et minimum, og kunderne bør gøres til at føle sig som om de er midt i luksus.

3 Sørg for at have en kompetent, veluddannet personale. Du vil spare tid og frustration ved at ansætte folk, der tidligere har arbejdet i spa eller skønhed felt. Mens han stadig kan være påkrævet supplerende uddannelse, bør mængden af ​​tid, det vil tage være betydeligt mindre, hvis dine medarbejdere allerede har relevant erfaring. Har regelmæssige møder med personale til at diskutere emner, såsom budgetter, udstyr og kundeservice.

4 Sørg for, at alt i din spa facilitet er hygiejnisk. Alle redskaber og udstyr bør altid holdes rene og desinficeres for at undgå at sprede bakterier eller forårsager infektioner i kunderne. Du ønsker at holde folk sikkert og også holde fra at blive sagsøgt.

5 Få ordet ud. Spa-business er yderst konkurrencedygtige, så gør alt, hvad du kan for at lade folk vide om din spa. Opsæt en professionelt udseende hjemmeside, der fortæller om din spa, beskriver dine tjenester, giver nyttige oplysninger og tillader potentielle kunder til at gøre deres hverv eller reservationer online. Få visitkort og flyers at passere ud. Gule Sider reklame er et must, så skabe en velplaceret, mærkbar annonce. Hvis det er en overkommelig pris, se om du kan køre en kort radio- eller tv-spot.

6 Tilbyd dine kunder "frynsegoder" for at være loyal, såsom gavekort, der er godt for en gratis massage eller ansigtsbehandling. Det vil vise din påskønnelse for deres protektion og motivere dem til at henvise andre til dig.

7 Hold kunderne indhold. Glade kunder er mere tilbøjelige til at vende tilbage til din spa og lade andre vide om dig. Når det er muligt, tilbyde rabatter eller andre frynsegoder til loyale kunder, især dem, der bringer dig ekstra forretning ved at henvise andre.

Related Articles