Sådan diagnosticere Prostatitis

October 12 by admin

Sådan diagnosticere Prostatitis


Prostatitis er en tilstand forbundet med betændelse i en mands prostata. Prostatitis kan forekomme fra en bakteriel infektion og kan blive en kronisk syndrom. Andre årsager omfatter tunge løft, en muskel krampe og blærebetændelse. Hvis venstre ubehandlet, kan prostatitis forårsage problemer vandladning og gøre en mand ufrugtbar.

Instruktioner

1 Vær opmærksom på eventuelle smerter i lysken. Dette er den mest indlysende symptom på prostatitis. Smerten kan mærkes i lænden så godt.

2 Bemærk de yderligere symptomer på prostatitis, herunder hyppig trang til at tisse, smerter ved vandladning, feber og kulderystelser.

3 Kontakt din læge. Hvis du oplever nogen symptomer på prostatitis, bør du søge lægehjælp. Det kan være nødvendigt at gå til skadestuen for en akut tilfælde af prostatitis.

4 Lad din læge for at tjekke for ømhed. Efter at have taget en sygehistorie og diskutere dine symptomer, kan han føle dit bækken og mave for tegn på ømhed.

5 gennemgå en rektal eksamen. En rektal eksamen indebærer lægen føler din prostata ved at stikke en finger ind i endetarmen. Han undersøger prostata for at se, om det er forstørret eller bud.

6 Spørg om yderligere testning. Andre undersøgelser omfatter en analyse af din urin og sæd til at lede efter spor af bakterier i disse sekreter.

TIPS

  • Selvom mænd frygter rektal eksamen, det er ikke noget at bekymre sig om. Lægen vil bære handsker og smøre sin finger på forhånd. Det varer kun få sekunder.
  • Oftest er prostatitis behandles med et regime af antibiotika og smertestillende medicin. I svære tilfælde kan være påkrævet kirurgi.

Related Articles