Sådan Design en Zoneterapi Foot Kort

June 6 by admin

Sådan Design en Zoneterapi Foot Kort


En zoneterapi fod kort kan hjælpe med at identificere trykpunkter i foden til at lindre smerter og stress og fremme heling. Dette kort er alsidig til gratis at bruge for mange områder af zoneterapi.

Instruktioner

1 Hent en gratis tegning eller diagram over den menneskelige fod og gemme skabelonen til et grafikprogram til at bruge til din zoneterapi kort.

2 Hvis du ikke kan finde en skabelon, kan du oprette en fod tegne dig selv ved hjælp af en grafisk software som Paint Shop eller Corel Draw.

3 Saml gratis information om zoneterapi fra forskellige online kilder, herunder navne på mund områder, healing og stress lindre effekter, samt massage teknikker til at bruge til dit kort.

4 Start med at lave en legende i bunden af dit kort fod med navne på mund områder og helbredende virkninger af disse områder. Nummer hver zoneterapi område navn og det tilsvarende effekt.

5 Nu kortlægge disse zoneterapi områder på diagrammet ved at indsætte hver tilsvarende tal i de relevante områder af din mund skabelon.

6 Næste blokere passende plads omkring hvert nummer til bedre kortlægge de nøjagtige punkter i foden, hvor der skal anvendes tryk.

7 Medtag eventuelle zoneterapi massage teknikker samt vejledning i at anvende pres til foden i bunden af dit kort til højre for din legende gratis ekstra reference.

TIPS

  • Gør din diagram mere levende ved at farve i de forskellige zoneterapi punkter i din mund kortet.
  • Tilføj i nogle gratis multimedieklip eller brev stencils til overskrifter eller titler til at give din mund map ægthed eller at gøre det mere børnevenligt.

Related Articles