Sådan Cure med Brombær

July 4 by admin

Sådan Cure med Brombær


Brombær planter er blevet brugt i århundreder i medicinske anvendelser. Den bær, plante og rod-bark kan anvendes til at behandle en lang række lidelser. Blackberry plante kan bruges som en skrap til åbne sår og sår og også taget internt som en tinktur eller infusion til behandling af tilstande som diarré og gigt. Anlægget er undertiden benævnt "scaldhead," med henvisning til dens anvendelse ved behandling af skoldning forbrændinger af huden. De bær og anlæg kan spises rå eller tørret for at opnå sine medicinske fordele.

Instruktioner

1 Harvest blackberry frugt og plante. Pluk bær fra planter, der har ensartet sort, kedelige bær. Brombær er blanke, når næsten modne, men begynder at sløve, når de når fuld modenhed; mest gavn kan havde fra de helt modne bær. Efter plukning bær fra planten, høst den ved at grave og trække det ud fra roden. Saml bær i en flad beholder, så bær ikke bliver mast under indsamlingen.

2 Tør bær og anlæg. Selvom bær kan spises rå til at få gavn af deres antioxidant og phytonutrient indhold, tørring af bær og andre dele af anlægget vil sætte dem i stand til at være forberedt i tinkturer, infusioner og omslag. For at tørre bær og planter, opbevare dem separat i en relativt mørkt, tørt område indtil størstedelen af ​​fugten er fordampet. Tørringen kan tage op til to uger.

3 Klargør bær og planter til øjeblikkelig medicinsk anvendelse. For at gøre en grødomslag at bruge topisk, hæld kogende vand på de tørrede bær og planter. Placere dem i mellem to stykker osteklæde og gælder for det berørte område. Gør en infusion, som en te, er en almindelig måde at indtage brombær. Sæt de tørrede bær og anlæg i et krus, hæld kogende vand over dem, stamme vand for at fjerne store partikler og drikke.

4 Forbered bær og planter til lagres medicinsk anvendelse. En salve kan fremstilles og opbevares i op til en måned. Simre de blackberry produkter i sesamolie over en lille flamme, indtil duftende. Cool og kombinere produktet med en viskøs lotion til at salve. For et oplagres spiselig produkt, skabe en tinktur. I en lille glasflaske med tætsluttende låg, kombinere 4 ounce af tørrede bær og anlæg med 4 ounce vand og 8 ounce stærk korn alkohol. Opbevar på et mørkt sted i to uger, på hvilket tidspunkt det kan bruges medicinsk.

Related Articles