Sådan Cope Når Sygdom tager ikke ferie pause

November 9 by admin

Sådan Cope Når Sygdom tager ikke ferie pause


Ferie kan bringe stress samt glæde, som kan være en særlig bekymring for folk, der forvalter en alvorlig sygdom.

Men Dr. Michelle Riba, associeret forkvinde for integreret medicin og psykiatriske tjenester på University of Michigan Health System, sagde, at der er måder at undgå og håndtere stress, der kan være nyttige. Hendes forslag, der tilbydes i en pressemeddelelse fra universitetet, kan nævnes:

  • Omfatter en sund holdning. Gør dit bedste for at bevare nogle rutiner, såsom ordentlig kost og motion, selv med afbrydelser af sociale arrangementer og familiesammenkomster. Dette er især vigtigt for børn, så forældrene skal sørge for at de får passende mængder af søvn, mad og drikke samt TV og computer tid.
  • Huske at tage medicin. Og sørg for at pakke medicin i håndbagage, når de flyver. Kontakt om nødvendigt flyselskabet før overskriften ud for at sikre din medicin passerer sikkerhedsforskrifter og kan tages om bord.
  • Holde medicinske udnævnelser. Uanset om det er en rutine helbredsundersøgelse eller en aftale for en alvorlig sygdom, disse er vigtige. Wellness besøg kan hjælpe med at forhindre mange skader og sygdomme. Hvis omkostningerne er et problem, mange hospitaler har midler til mennesker med behov for penge til at betale for medicin og hospital eller læge besøg.
  • Indstilling grænser. Angiv en grænse for gaver eller gave omkostninger med familie og venner.

Related Articles