Sådan Cope med Fremmedhad

December 6 by admin

Sådan Cope med Fremmedhad


Fremmedhad er en frygt for fremmede. Nøglen definition, der adskiller den gennemsnitlige frygt for at blive forsigtig med fremmede fra fremmedhad er "urimelig frygt for fremmede." Fremmedhad kan være så invaliderende det kan forårsage en person til at blive hjemme bundet, bange for at gå ud i offentligheden. Simple hver dag opgaver bliver større forhindringer.

Instruktioner

En Forstå fremmedhad. Fremmedhad er forvirret med racefordomme, had en person på grund af race eller religion. En person med fremmedhad må søge behandling for at afdække årsagen til en frygt for fremmede.

2 Indrøm, at en forstyrrelse eller fobi eksisterer. Behandlingen begynder med patienter anerkendelse af et problem eller en frygt for fremmede.

3. Overvej hypnose behandlingsmuligheder. Hypnose hjælper patienten vende tilbage til en tid eller sted, når frø af frygt blev indpodet. En negativ barndom hændelse, pinlige øjeblik, unormal generthed, manglende selvtillid, selvværd, fordomme og uvidenhed er udløser af denne frygt.

4 Diskuter eventuelle fobier eller lidelser med en læge for diagnose. Korrekt behandlinger kan ordineres som medicin eller terapi til at overvinde fremmedhad.

5 Følg behandlingsplan. Længden af ​​behandling for fremmedhad afhænger af graden af ​​frygt. Behandling planer, der arbejder for en patient kan ikke arbejde for en anden. De underliggende faktorer for fobi kan være anderledes.

TIPS

  • Check med sundhedspersonale til at sikre behandlingen er omfattet under forsikring planer. Hvis ikke, så tjek med lægen for valgmuligheder.

Related Articles