Sådan Cope med en Bipolar Person

December 6 by admin

Sådan Cope med en Bipolar Person


Hvis en af ​​dine venner eller kære lider af bipolar lidelse, kan give din støtte har en meget positiv effekt på genanvendelse og behandling af tilstanden. Problemet med en person med bipolar lidelse kan vise sig at være stressende og frustrerende for den enkeltes venner og familie. Ifølge NHS.uk tilstanden forårsager den berørte person til at opleve dramatiske humørsvingninger, der spænder fra en ekstatisk mani, hvor personen kan udvise wreckless og uansvarlig adfærd til svær depression, som kan omfatte suicidale tendenser.

Instruktioner

1 Giv bipolar patient masser af støtte ved at fortælle dem, at du er der for dem, hvis de har brug for nogen at snakke med. Giv personen rigeligt af opmuntring, især når det kommer til at undergå nogen form for behandling med henblik på at styre eller reducere symptomerne på bipolar lidelse. I nogle tilfælde kan du også være i stand til at hjælpe med at hjælpe behandlingen ved at overvåge personens stemninger, ledsager den person, aftaler og kigger ud på symptomer på tilbagefald. tilskynde Altid en bipolar patient til at søge professionel hjælp, hvis de ikke allerede har gjort det. Ifølge HelpGuide.org, bipolære syge inddrive generelt hurtigere, når de har støtte fra familie og venner.

2 Forbered dig til at støtte den person gennem en lang opsving, som bipolar lidelse kan tage lang tid at komme under kontrol og i henhold til HelpGuide.org den lidelse kan vise sig at være en livslang tilstand. Selvom symptomerne kan reduceres betydeligt, kan patienten gennemgå tilbageslag. Husk det og forsøge at være tålmodig, forståelse og ro, hvis personen udviser vanskelig adfærd. Mind dig selv, at det er den betingelse, der er årsag til disse handlinger snarere end den person. Undgå argumenterer med den person, hvis adfærd er frustrerende dig, eller fortælle den person, til at ændre deres humør, da dette det noget, at patienten ikke kan kontrollere. I tilfælde af alvorlige symptomer advare en læge eller ringe 911, hvis personen bliver selvmordstanker eller voldelig.

3 Oprethold en stress-frit miljø for den person med bipolar lidelse --- såvel som resten af familien --- når det er muligt. Ifølge HelpGuide.org stress kan udløse humørsvingninger i en bipolar patient. Tilbyd at tage på nogle af personens ansvar uanset områder, du kan. Giv dig selv tid til at gøre noget, du nyder på en regelmæssig basis for at sikre, at du kan slappe af og ikke bliver stresset.

Related Articles