Sådan Cope med angst

November 8 by admin

Sådan Cope med angst


Alle mennesker føle angst fra tid til anden, men konstant eller overdreven angst kan udgøre en alvorlig risiko for din generelle følelse af velvære. Ifølge Family Doctor hjemmeside, "Normale følelser af angst tjener ofte som et" alarmsystem, "advarer dig for fare." Men hvis ingen reel fare findes, og du stadig føler angst, kan et par selvstændige beroligende færdigheder hjælpe dig med at håndtere den angst.

Instruktioner

1 Lav en liste over situationer, hvor du ofte føler angst. De kan omfatte ridning en elevator, hvilket giver en præsentation eller møde en deadline. Skriv ned de virkelige farer hver situation præsenterer, så skriv ned den frygt, der er blot et produkt af din fantasi. For eksempel kan undlade at opfylde en deadline koste dig dit job, hvilket er en reel fare. Men hvis du planlægger din tid fornuftigt, den angst over mangler fristen blot et produkt af en overaktiv fantasi.

2 Gør hvad skifter du kan for at minimere den faktiske fare forbundet med hver situation, der får dig angst. For eksempel, forberede grundigt, før de giver en præsentation. Har en generalprøve før selve begivenheden, teste din præsentation udstyr og lydsystem.

3 Gentag visse aktiviteter igen og igen, hvis de har tendens til at forårsage dig angst. For eksempel, hvis ridning elevatoren gør dig ængstelig, ride elevatoren igen og igen, indtil du begynder at acceptere, at ingen skade vil komme til dig.

4 Visualiser nervøse følelser, som om de var kunstnere på en scene. Forestil dem hamming det op, og derefter forestille sig publikum griner hysterisk. Tillad dig selv at se angst på denne måde, indtil kanten er taget ud af dine ængstelige følelser. Indse, at de er bare følelser, og at de ikke kan styre dit liv, hvis du lærer at grine ad dem.

5 Reager på overvældende følelser af angst eller panik ved liggende på gulvet og placere den ene hånd over din mave. Tag en langsom, dyb indånding, at være opmærksom på din mave, da den stiger. Hold vejret et stykke tid, derefter udånder langsomt, være opmærksom på din mave, som det falder. Fokus på dit åndedræt, bør berolige dig og tage dit sind off hvad gør dig ængstelig. Gentag denne proces, indtil du føler ro igen.

TIPS

  • Kom op med et mantra at gentage for dig selv som en måde at håndtere angst. Dit mantra kunne være noget lignende, "Jeg er OK, og jeg er på vej", "Alt vil arbejde ud OK" eller "Disse er blot følelser, ikke fakta."
  • Hvis følelser af angst fortsætter, se en professionel terapeut, der kan anbefale medicin eller hjælpe dig med at løse de interne problemer, der manifesterer i angst.

Related Articles