Sådan Clean et sår med sting

October 15 by admin

Sømme hjælpe en dybt sår heles. Efter at have modtaget sting, vil en læge eller sygeplejerske give dig instruktioner om, hvordan man passer din syet op sår. Denne form for pleje, kan afhænge af, om dine masker er selvklæbende, opløse eller masker, der skal tages i 3-14 dage.

Instruktioner

1 Vent mindst 24 timer før rengøring et sår, der netop modtaget sting. En læge kan anmode om, at du venter mellem 24 og 48 timer, før du kan vaske området. Dette er for at sikre, at stingene gøre arbejdet med at hjælpe lukke såret.

2 Kontroller syet op sår hver dag. Når den tildelte tid er gået, og du får lov til at vaske såret, vaske det med kun varmt vand. Dup den med en blød vaskeklud meget forsigtigt for at fjerne ophobet snavs og skorpedannelse på stingene. Kontroller syet område for rødme, irritation og væsker. Hvis en klar gul væske afløb fra syet området, vil en bandage være nødvendig for at dække det.

3 Rengør omkring såret med en mild sæbe og en blød vaskeklud. Dette vil forhindre snavs i at falde ind i det syede område, som kan føre til infektion. Rens området forsigtigt med mild sæbe, og derefter duppe med en blød, tør håndklæde indtil såret er helt tørt. Efter tørring af såret, kan det være nødvendigt at placere en lille mængde antibiotisk salve over syet område. Den læge, som sættes i stingene vil lade dig vide, hvis det er nødvendigt. Antibiotisk salve vil hjælpe med at forhindre infektioner. Hvis der anvendes et klæbemiddel i stedet for syning derefter antibiotisk salve vil ikke være nødvendig og kan medføre en risiko for at have såret genåbne grund af reaktionen mellem klæbemidlet og salven.

4 Ring til din læge, hvis du bemærker grå væske siver fra såret, røde striber over såret, bedøvende omkring såret, snavs, der ikke vil komme ud og / eller ømhed og inflammation. Det er tegn, der kunne indikere, at den syet såret er inficeret og skal behandles af en læge med det samme.

5 Reducere smerter, hævelse og bidrage til at fremskynde helingsprocessen af syet sår ved at hæve den over hjertet for de første par dage stingene er på plads. Det tidsrum stingene forbliver lukket afhænger af placeringen af ​​såret. Nogle områder som knæ og albuer kan kræve mere tid til at helbrede, fordi disse områder flytte en masse.

TIPS

  • Brug kun vand på såret ved rengøring og sæbe omkring ydersiden af ​​såret.
  • Hold øje med syet område for at forebygge infektion. Hvis du bemærker noget unormalt ved såret ringe til din læge straks.

Related Articles