Sådan Clean dit system ud hurtigt

December 11 by admin

Der er et par forskellige måder at tage toksiner ud af kroppen. Fra et colon udrensning til juice fastende, kan du blive fanget i den fancy sprog og ikke ved, hvor du skal starte med stamceller renser. En hurtig måde at rense ud urenheder fra dit system er at fjerne de giftige fødevarer, du indtager på en regelmæssig basis, og erstatte den med en naturlig kost. Et par tips om, hvad der virker, og hvordan du hurtigt rense dit system vil sætte dig på vejen til bedre leve på rekordtid.

Instruktioner

1 Bland saften af 4 citroner, 4 kopper varmt vand og sukker (efter smag) til en vandflaske at lave en citron detox til rengøring dit system citronsaft detox er et eksempel på en simpel juice detox. Drik denne blanding hver morgen, for varigheden af ​​din rense.

2 Kast alle forarbejdede fødevarer i en skraldespand. De vil være til nogen nytte for dig under ethvert system rense.

3 Forbered alle måltider ved hjælp frugter og grøntsager. Du kan bruge økologiske produkter, hvis du kan finde det. Rice i små portioner er også tilladt, uden flavorings.You er dybest set at sætte dit system på prøve i en kort periode (typisk 5 dage) og kun tillader frugt og grøntsager, uden fedt og mindre korn portioner.

4 Drik et eller to 8-oz. glas tranebærsaft hver dag. Dette kan gøres ud over vand og din citronsaft detox. En tranebærsaft detox er en anstændig hjælp til vand under et system rense.

5 Afbryd denne rense, så snart du føler, at det har tjent sit formål. Resultaterne er ganske hurtig med nogen saft eller naturlige fødevarer detox, så langvarig brug er ikke nødvendigt. Dette er ikke en sund langsigtet løsning og bør kun gennemføres for dem behøver et hurtigt rense, der varer længere end to uger.

TIPS

  • Forsøge at drikke vand ofte for at skubbe ud urenheder.

Related Articles