Sådan bruges Lemon Oil for dit helbred

April 3 by admin

En duftende æterisk olie opnået fra rinds citroner, er citron oliens mange helbredende sundhedsmæssige fordele afledt af dens astringerende, antiseptisk, afgiftende og anti-svampe egenskaber. Gennem historien citron olie er blevet brugt af læger til behandling af infektioner, feber, hudlidelser, til fordøjelsen og give en rig kilde til vitamin C. Citroner er et symbol på renhed og renlighed med dokumenterede medicinske anvendelser går helt tilbage til 900 f.Kr. .

Instruktioner

Sundhedsmæssige fordele af Lemon Oil

1 Slap af med duft af citron olie. Den sprøde, Lemony lugt af citron olie har antidepressive egenskaber. Anvendelse i en reed diffuser eller tilføje et par dråber til en luftfugter til at lindre depression og støtte afslapning. Når citronolie inhaleres det siges at forbedre hukommelse og koncentration.

2 Tilføj et par dråber citron olie til en base massage olie, såsom mandelolie. Den bidende duft af citron hjælpemidler i beroligende stress og hyperaktivitet. Tilføj et par dråber citron olie til badevandet til at helbrede og lindre hudlidelser.

3 Chew et lille stykke citronskal at frigive olier og freshen ånde.

4 Påfør citron olie til hudlidelser ved duppe med en vatpind. Citronolie er kendt for sin evne til at bekæmpe infektion og hjælpe med at stoppe blødning. Oliens astringerende og antiseptiske egenskaber gør det nyttige i behandling scraps, nedskæringer og andre åbne sår.

5 Forkæl svampeinfektioner i fødderne med citron olie. Tilføj et par dråber til varmt vand og suge fødderne til at slappe muskler og helbrede fodinfektioner. Citron olie er antiseptisk og anti-svampe.

TIPS

  • Brug kun mad-grade citronolie.
  • Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn.

Related Articles