Sådan bruges homøopatiske

May 21 by admin

Sådan bruges homøopatiske


Homøopati er en form for komplementær medicin, der fokuserer på at behandle det hele menneske, ikke kun fysiske symptomer. Ideen bag homøopati er, at krop og sind er stærkt knyttet sammen og lidelser kan ikke behandles, medmindre du forstår personens konstitution og karakter. Retsmidler sker gennem fortynding og succussion. Fortynding udføres med vand eller alkohol, og styrken af ​​opløsningen måles ved mængden af ​​gange et stof er blevet fortyndet. I succussion, er den fortyndede stof rystet mod en hård, elastisk genstand. Retsmidler følger princippet "som kur lignende," hvilket betyder en tilstand behandles med et stof, der forårsager lignende symptomer i en rask person.

Instruktioner

1 Beslut, om det er sikkert at selv ordinere et homøopatisk middel. Tage hensyn til, hvis du er på nogen medicin, hvor meget erfaring du har, og sværhedsgraden af ​​din lidelse. Kontakt en autoriseret homøopat, hvis du er usikker.

2 Anskaf en velrenommeret afhjælpe liste, der dækker en bred vifte af lidelser. Den Encyclopedia of homøopati er et godt valg.

3 Identificer dine symptomer. Beskrive karakteristika symptomerne og tage notater af dem. Medtag eventuelle sekundære manifestationer, såsom sindstilstand. Et eksempel ville være at udvikle en feber efter at være blevet våd og kølede.

4 Lav en tjekliste eller diagram sortering de mest oplagte fysiske symptomer, mindre symptomer, egenskaber (placering, hyppighed, pludseligt indsættende, etc.), psykiske symptomer, oplagte årsager og eventuelle betingelser, der gør symptomerne bedre eller værre.

5 Sammenlign dine symptomer til retsmidler, der matcher dem så tæt som muligt. Læs alle ledsagende data, herunder forsigtighedsregler og advarsler. ABC Homøopati og Homøopati Home (se Resources) har gratis online afhjælpning finderne samt online-butikker. Mange købmænd sælger nu homøopatiske midler og nogle apoteker har specialiseret sig i dem. Helsekost butikker er en anden kilde til at kontrollere.

6 Opnå eller forberede din valgte løsning. Mange online forhandlere tilbyder homøopatiske midler. Vær sikker på at kontrollere forsendelse og håndtering gebyrer før et køb online.

TIPS

  • Hjælp den homøopatiske middel arbejde ved at spise sundt, opholder sig i form, øve afslapning og holde stress på et overkommeligt niveau. At have en god syn på livet, et netværk af familie og venner og en sund kombination af arbejde og leg kan hjælpe healing.

Related Articles