Sådan bruges Ginger mod halsbrand

November 5 by admin

Sådan bruges Ginger mod halsbrand


Ingefær er en naturlig støtte til mavetarmkanalen, en præventiv virkning mod inflammation og kvalme, og har været brugt i årevis mod halsbrand. Uanset om du er hjemme, på farten eller på rejse og nåede til ingefær kan lindre ubehageligt halsbrand. Læs videre for at lære at bruge ingefær mod halsbrand.

Instruktioner

1 Få nogle ingefær. Du kan bruge pulveriseret ingefær fundet i en gennemsnitlig krydderihylde, frisk ingefær, kandiseret ingefær, ingefær kapsler eller flydende ingefær.

2 Tilføj omkring 500 mg ingefær til mad eller blande det i et glas vand. Drikke forberedt ingefær te kan også have den samme virkning. Hvis du ikke har ingefær te, men vil stadig gerne det fordele, drej kapsler af ingefær i en hurtig erstatning ved at hælde kogt, varmt vand i et glas, tilføjer to "00" kapsler og lade vandet til at opsuge ingefær.

3 Forbruge ingefær og føler symptomerne på halsbrand aftager. Overveje at prøve lidt mere ingefær til at lindre dine symptomer, hvis de ikke bedres i løbet af en halv time.

4 Nyd nogle kandiseret ingefær. Forbruge et beløb svarende til din pinky fingerspids. Gentag efter 10 minutter er gået, hvis du fortsætter med at føle halsbrand.

5 Tag ingefær omkring en halv time før hvert måltid for at undgå symptomer på halsbrand, der kan præsentere sig selv under eller lige efter et måltid.

TIPS

  • Du kan også spise kogt eller rå ingefær. Det er op til din smag, madlavning vaner og dit behov for nødhjælp.
  • Ginger fås i kapselform kan findes i helsekost butikker. Swallow to "00" kapsler til at begynde at føle bedre.
  • Indtager for meget ingefær i en dag kan forværre halsbrand symptomer. Undlade at indtage mere at 4 gram om dagen.
  • Særlige forholdsregler skal tages ved indgivelse ingefær til børn, da deres kroppe ikke kan håndtere voksne doser. Brug ikke ingefær med børn under tre år gammel.

Related Articles