Sådan bruges en Da Buddha vaporizer

February 27 by admin

The Da Buddha vaporizer er en damp damp maskine designet til aromaterapi, naturopati og naturlægemidler terapi brug. Det giver dig mulighed for at behandle medicinske urter uden at brænde dem, skære den farlige røg, der fører til tjære ophobning i lungerne. Den keramiske opvarmning base og glas tryllestav er designet til at levere ren damp, fri af metallisk smag, der ofte taints dampen damp i sammenlignelige vandfordampningsapparater.

Instruktioner

1 Varm Da Buddha vaporizer ved at dreje knappen med uret til den højeste position, og gør det muligt at varme op i tyve minutter.

2 Indtast knappen tilbage 1/4 omgang mod uret. Efter brug, vil du finde den bedste position til dine personlige behov, men ringer tilbage til position man er et godt sted at starte, hvis det er din første gang ved hjælp af Da Buddha vaporizer.

3 Pack din hakket, urteblanding løst i staven mellem 1/8 ​​og 1/4 af vejen mens man venter på fordamperen at varme op. Pak ikke de urter tilbage til glasset varmer, eller det kan forårsage brand.

4 Indsæt pakkede wand i glasset varmelegeme enhed, stramt passer det på plads.

5 Placer din mund over enden af staven og inhalere. Luften stimulerer varme og damp, der frigiver æteriske olier til inhalation.

Related Articles