Sådan bruges Cats Claw at behandle diabetes

December 5 by admin

Sådan bruges Cats Claw at behandle diabetes


Mens juryen er stadig ude i form af hårde videnskabelige beviser, er kattens klo bliver stadig mere populære i alternativ medicin samfund som en måde at behandle diabetes. Mens det ikke er kendt præcist, hvordan denne gamle woody vin gør det, kan kattens klo bidrage til at regulere blodsukkeret.

Instruktioner

1 Få en professionel lægelig udtalelse om, hvorvidt kattens klo kan hjælpe din diabetes. Hvis de sædvanlige medicinske midler til at styre den betingelse viser sig effektiv, kan du ikke ønsker at tilføje kattens klo på grund af risikoen for yderligere bivirkninger og allergiske reaktioner.

2 Tal til et akkrediteret alternativ medicin ekspert eller din læge for at fastlægge doseringen niveau af kattens klo, der er rigtigt for dig. Du skal bruge omkring 100 til 350 mg kattens klo per dag i kapselform, eller tage 2 til 3 doser 1/4 til 1/2 en spsk. hvis du bruger tinktur.

3 Overvåg dit blodsukker nøje og notere eventuelle ændringer. Bemærk hvilken grad bruge kattens klo påvirker dit blodsukker og justere din livsstil i overensstemmelse hermed. Hvis det ikke at påvirke dit blodsukker, eller du oplever bivirkninger, ophøre dets anvendelse.

4 Forudse bivirkninger, der normalt forbindes med kattens klo. De hyppigst rapporterede bivirkninger er kvalme, diarré og svimmelhed, selvom de generelt ikke alvorlige og normalt begynder at aftager efter et par dage. Men nogle mennesker udvikler itches og udslæt på deres hud, hvilket er tegn på en allergisk reaktion. Afbryd brugen øjeblikkeligt, hvis disse opstår.

5 Hold tæt kontakt med din læge under hele behandlingsprocessen. Hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, skal du ikke bruge kattens klo. Urten er forbundet med aborter og har svangerskabsforebyggende egenskaber.

TIPS

  • Nogle tinktur præparater af kattens klo indeholder sukker. Du bør altid læse etiketten, før du tager nogen kattens klo ekstrakt.
  • Du bør ikke bruge kattens klo som en primær behandling for diabetes. Diabetes er en alvorlig kronisk tilstand, der skal monitoreres medicinsk og behandles for at forhindre indtræden af ​​potentielt livstruende komplikationer.

Related Articles