Sådan bruges alternative behandlinger for anæmi

October 8 by admin

Anæmi er en tilstand, hvor kroppens røde blodlegemer er mangelfulde eller oxygenbærende pigment (hæmoglobin) er utilstrækkelig. Kroppens organer ikke får ilt, de har brug for at arbejde på deres bedste niveau, når du har denne sygdom. Det kan forårsage symptomer på træthed, svimmelhed, bleghed og svaghed. De fleste mennesker ikke ved, at når denne lidelse får lov til fremskridt det kan blive livstruende. Anæmi kan skyldes lave niveauer af jern i blodet, men det kan også være forårsaget af blodtab eller indtræden af ​​menopause. Efter en diagnose stilles, rådgivning fra din læge eller sygeplejerske, herunder både konventionelle og alternative behandlinger, bør følges.

Instruktioner

1 Tag vitamin- og mineraltilskud. Spørg din læge eller sygeplejerske om at tilføje supplementer til din kost. Anæmiske patienter er ofte mangelfuld i jern. Dem med perniciøs anæmi har et lavt niveau af vitamin B12 og / eller folsyre. En kombination af jern og vitamin C er bedst, da C-vitamin hjælpemidler absorption af jern.

2 Føj urter til din daglige indtagelse af kosttilskud. Fordi gul dock har tilstrækkeligt jern og den absorberes let, det er et godt valg. Jern kan også findes i burre, mælkebøtte og mynte. De fleste af disse urter kan findes i te formular. Når de er taget med recept jern, er absorptionshastigheden steget.

3 Spis jern-rige fødevarer. Lever og spinat er høje i jern. Hvis du er ligeglad for kogt spinat, prøve at tilføje nogle rå blade til en salat hver dag. Hvis du er ligeglad for leveren, tilføje tørrede bønner, nødder, skaldyr, ost, fisk, æg, oksekød og lammekød til din kost for at forbedre din jern indtag.

4 Drik juices rige på jern. Juice behandling kan rette ernæringsmæssige ubalancer. Juice lavet af jern-rige sukkerroer greens og persille og vitamin C-rige appelsiner, jordbær, peberfrugter, grønkål og / eller broccoli er ideel. Du kan få mere nærende mad ved saftfremstilling, fordi du aldrig kunne spise det samme beløb, du kan drikke.

5 Tryk på trykpunkter på kroppen. Akupressur er en traditionel kinesisk teknik, der kommer fra akupunktur og bruger de samme steder på kroppen, men i stedet for at anvende tynde nåle, der anvendes direkte tryk. Milten modstanden, lige under anklen knoglen på ydersiden af ​​foden, styrker blodet og er nyttigt for anæmi. Et andet gavnlige pres punkt er maven, for at hjælpe med optagelsen af ​​næringsstoffer. Dette punkt er på forsiden af ​​benet omtrent en tomme under knæet.

TIPS

  • Selvom du måske føler dig træt, vil let motion hjælpe med at bekæmpe træthed forbundet med anæmi. Det hjælper også at lette stemningen og opløfte følelser.
  • Hvis du finder svært ved at lindre din anæmiske tilstand, kan du overveje blomst essance terapi, som arbejder på det mentale og følelsesmæssige plan.
  • Altid konsultere din læge eller sygeplejerske, før du starter en alternativ behandling for din blodmangel. Der findes forskellige typer af anæmi, der kræver individualiseret behandling recepter.

Related Articles