Sådan Bedste tilbud Katastrofale Health Insurance

July 11 by admin

Sådan Bedste tilbud Katastrofale Health Insurance


Mens traditionelle sygesikring begynder at betale fordringer efter en lille fradragsberettiget er opfyldt, en katastrofal sygeforsikring plan kræver en meget større selvrisiko, før det begynder at betale fordringer. Til gengæld for denne større selvrisiko, en katastrofal dækning plan generelt giver kunder med lavere månedlige præmier. Alligevel kan omkostningerne ved denne dækning variere ganske lidt, og shopping rundt omhyggeligt er den bedste måde at få en god aftale.

Instruktioner

1 Kontakt din arbejdsgiver og spørge, om virksomheden har en høj fradragsberettigede sundhedsplan tilgængelig som en af sine sundhedspleje muligheder. Den høje fradragsberettiget plan er designet til at give dækning for katastrofale udgifter til sundhedspleje.

2 Sammenlign priser online ved hjælp af en Prissammenligningshjemmeside ligesom eHealthInsurance. Indtast dit postnummer, køn og fødselsdato, og vælge om du vil enkeltperson eller familie dækning.

3 Gennemgå listen over muligheder grundigt og tilføje op de mulige out-of-pocket omkostninger ved hver enkelt plan. Medtag de 12 månedlige præmier, den fradragsberettigede og copayment beløb. Dette vil give dig et klart billede af, hvad din maksimale mulige out-of-pocket omkostninger ville være.

4 Log på hjemmesiden for National Association of Health Underwriters. Dette websted giver adgang til assurandører, som har licens til at skrive individuelle sundhedspleje politikker, herunder katastrofale sygesikring planer.

5 Klik på "Find en Agent" -knappen på forsiden, og klik derefter på "Find en Agent" linket. Indtast din postnummer og klik på "Find nahu medlemmer" for at se en liste over agenter i dit område.

6 Kontakt flere agenter på listen og give dem med dine specifikationer for katastrofale sundhed dækning. Giv agenten dine prioriteter som en lav månedlig præmie eller begrænset out-of-pocket omkostninger.

7 sammenligne omkostningerne ved hver enkelt plan omhyggeligt ved at sammenlægge de samlede mulige out-of-pocket omkostninger ved hver enkelt plan. Sammenligne omkostningerne ved de planer, du har fundet på egen hånd, og gennem din arbejdsgiver til dem de nahu agenter fundet til dig.

Related Articles