Sådan arbejder du med de ældre i deres hjem Ikke-lægeligt

February 13 by admin

Sådan arbejder du med de ældre i deres hjem Ikke-lægeligt


At leve uafhængigt er ønsket af mange seniorer. En omsorgsfuld person med empati og medfølelse kan hjælpe en ældre person blive hjemme. Arbejde som en følgesvend eller hjemmegående indebærer forbereder måltider, lys husholdning, kører ærinder, vaskeri, ture til lægen og mange andre aktiviteter. En kammerat er ikke forpligtet til at have nogen formel uddannelse, men hun kan ikke administrere medicin. At finde den rigtige person til jobbet kan være frustrerende. Seniorer er ofte afhængige af agenturer til at yde den hjælp, de har brug for at holde deres uafhængighed.

Instruktioner

1 Forbered en cv og dække brev, der beskriver dine kvalifikationer til jobbet, og hvorfor du ønsker at arbejde i marken. Medtag nogen erfaring du måtte have som en omsorgsperson, selvom det var en-betalende position. Potentielle arbejdsgivere vil gerne vide, at du har evnerne og tålmodighed det kræver at være en medfølende følgesvend. Nogle agenturer tilbyde forskellige niveauer af pleje og kan give yderligere uddannelse.

2 Søg din lokale rubrikannoncer. Husførelse eller følgesvend virksomheder ofte annoncere om hjælp. Reager på annoncerne i henhold til de foreliggende oplysninger. Nogle virksomheder forventer et telefonopkald, mens andre måske ønsker du at faxe et CV.

3 Anvend på de virksomheder, der ansætter og følge op med eventuelle samtaler tilbydes. Præsenter dit cv og dække brev.

4 Overvej en privat pligt position, hvis der ikke er nogen virksomheder, som ansætter i dit område. Disse positioner betaler bedre, fordi et bureau ikke opdele gebyr med dig.

5 Placer en annonce i din lokale rubrikannoncer at annoncere dine tjenester. Spørg hos din lokale kirker og uafhængige levende eller ældreboliger faciliteter. Spørg blandt dine venner og bekendte. Når folk er på jagt efter en kammerat eller pårørende de generelt starter med at spørge om anbefalinger fra deres mest betroede kreds af venner eller slægtninge.

Related Articles