Sådan ansøger du om VA Handicap Fordele

October 11 by admin

Sådan ansøger du om VA Handicap Fordele


Ansøgningsprocessen for førtidspension og erstatning for tidligere medlemmer tjenesteydelser er en opgave, der kræver forskning, fortsat korrespondance og sans for detaljer. Den føderale regerings Department of Veterans Affairs fører tilsyn med utal af handicap krav indgivet af veteraner hvert år. Selvom processen har udviklet sig med indførelsen af ​​elektroniske arkivering ressourcer, ofte omfattende perioden fra ansøgning til tildeling af ydelser fortsætter med at være en stressende karakteristisk for proceduren.

Instruktioner

1 Bestem berettigelse. At indgive en klage med Veterans Administration, skal du først opfylder kvalifikationskravene. Generelt kan du være berettiget til handicap erstatning eller fordele, hvis du var fast besluttet på at have en serviceorienteret tilsluttet handicap og modtog en udledning under andre end vanærende betingelser. Dokumenteret bevis på medicinske tilstande skal præsenteres sammen med ansøgningen om førtidspension eller kompensation.

2 Complete VA Form 21-526, Veterans Ansøgning om erstatning eller Pension. Ansøgningen skal være afsluttet og evalueret forud for godkendelsen af ​​VA førtidspension. Dette er en 12-siders program, der vil give oplysninger om arten af ​​din værnepligt, aktuelle finansielle status og en redegørelse for dine handicap krav. Desuden denne applikation giver mulighed for at ansøge om enten økonomisk kompensation eller en alder og indkomst-baserede pension. Du skal også fremsende enhver medicinske beviser relateret til dit handicap krav i form af lægens eller hospital noter.

3 Besøg VA s VONAPP online ansøgning værktøj. VONAPP er en online ressource er udviklet af Veterans Administration at strømline fordringer ansøgningsprocessen. Dette online værktøj kan bruges til at søge om handicap kompensation og fordele. For at bruge programmet, skal du først oprette en konto ved at generere et brugernavn og en adgangskode. Den VONAPP hjemmeside indeholder også generelle oplysninger om ansøgningsprocessen sammen med links til statslige og føderale veteraner ressourcer.

4 Leje en specialist. Du ønsker måske at søge bistand fra en veteraner fordele rådgiver for at undgå forsinkelser eller fejl i forbindelse med anvendelsen om erstatning eller pension. Mange veteraner service organisationer såsom AMVETS eller Veterans of Foreign Wars kan give oplysninger om private og nonprofit fordele rådgivere. Generelt er rækken af ​​veteraner fordele rådgivere fyldt med tidligere service-medlemmer og pensionister, der deler ekspertise i den administrative proces vedrørende handicap krav.

Related Articles