Sådan alkalize et vandrensningssystem

March 11 by admin

Sådan alkalize et vandrensningssystem


Gør din krop mere basisk er en vigtig del af at opretholde et godt helbred. For at forhindre sygdommen i at vokse i din krop og for at mindske inflammation, forbrugende basiske fødevarer og drikkevarer er afgørende. Risikoen for sygdomme og betændelse i kroppen dramatisk øger når det er surt. Drikke alkalisk ioniseret vand er et trin til at hjælpe kroppen bliver mindre sure.

Instruktioner

1 Beslut hvilken type vandrensningssystem du vil have. At vælge at have en bordplade, hele huset eller køkken vandhane systemet vil afgøre, hvilken type vand ionizer at købe.

2 Køb en vand ionizer, der filtrerer og alkalizes vand. Vedhæft en vand ionizer til køkkenet hane eller har det installeret under vasken, afhængigt af typen af ​​systemet valgt.

3 slå vandet og tillade vand at strømme gennem ionizer og hele rensningssystem når den er tilsluttet til den første time.The passerer vandet gennem et vandfilter og går ind i et kammer med elektromagnetiske plader, hvor det er alkaliniseret. De gavnlige alkaliske mineraler bevarer den negative elektriske ladning i ioniseringskammeret. Den negative elektriske ladning giver en kraftig antioxidant virkning.

4 Sæt filteret i vandet ionizer efter omkring 1.000 liter vand er blevet brugt. Dette vil sikre, at vandet får den bedste filtrering og bliver alkaliseret korrekt.

Related Articles