Sådan ændres Medicare Advantage Planer

February 13 by admin

Sådan ændres Medicare Advantage Planer


Siden 1980'erne har regeringen-run sundhedspleje program, Medicare, været at give seniorer valg i deres sundhedspleje dækning. Mange pensionerede seniorer foretrækker traditionelle Medicare, men det betyder ikke dække alt, såsom briller og proteser, hvorfor mange vælger en Medicare Advantage Plan. Med så mange valg, er det ikke underligt mange seniorer ønsker at ændre deres Medicare Advantage Plan ofte. Ændring planer er meget let.

Instruktioner

1 Gør dig bekendt med de forskellige typer af Medicare Advantage Planer og hvad de tilbyder. Der er generelt to typer af Medicare Advantage Planer, Health Maintenance Organizations (HMOs) og foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester). Den væsentligste forskel mellem disse to typer af dækning er, at HMOs kræver, at du har en primær læge og kun gå til læger og hospitaler i netværket. HMOs kræver også, at din primære læge foretage henvisninger for at se specialister. Posttjenester er mere fleksible, så du kan se en specialist uden en henvisning og betale en del af omkostningerne til en læge eller hospital besøg ud af deres netværk.

2 Gå til http://www.medicare.gov/ og klik på sammenligne planer. Du kan også søge efter planer i dit område. Bestem hvilke planer bedst opfylder dine behov og er den mest omkostningseffektive. Kaiser Foundation anbefaler, at du følger disse retningslinjer for at vælge en Medicare Advantage Plan: tilgængelighed til læger og hospitaler i dit område; ekstra fordele, såsom receptpligtig medicin dækning, øje og tand bil; omkostninger, såsom præmier, co-betaler, og selvrisikoen; og kvalitet og omdømme for forsikringsselskabet

3 Tænd din Medicare Advantage Plan under åben tilmelding, som er mellem 1. januar til 31. marts Du kan tilmelde dig online på følgende Medicare Advantage Plan Internet link: http://www.medicare.gov/MPPF/Include/DataSection/Questions/ EnrollDirectly.asp .

Related Articles