Rygning kan gøre det sværere at Afslut Problem Drinking: Undersøgelse

October 15 by admin

Rygning kan gøre det sværere at Afslut Problem Drinking: Undersøgelse


Rygning kan hæmme behandling for alkoholmisbrug, en ny undersøgelse viser.

"Dataene tyder på, at rygning er forbundet med vanskeligheder i alkoholbehandling. Tobak rygere havde kortere behandlingsvarighed og var mindre tilbøjelige til at have nået deres alkoholrelaterede mål på udledning i forhold til deres ikke-rygende kolleger," lederen af ​​undersøgelsen Kimberly Walitzer, vicedirektør og ledende forsker ved Research Institute om Afhængighed ved University at Buffalo, sagde i et universitet pressemeddelelse.

"Dette bør være et stort problem for behandlere, som de fleste mennesker med alkohol lidelser er faktisk rygere," tilføjede hun.

Forskere undersøgte data fra mere end 21.000 voksne, der søgte alkoholmisbrug behandling på ambulatorier i staten New York.

Sammenlignet med mænd, kvinder, der søger behandling for problemet drikke er lidt mere tilbøjelige til at ryge. Sixty-syv procent af kvinder, der søger alkoholmisbrug behandling var rygere. At sammenlignet med 61 procent af mændene, fandt forskerne.

Desuden kvinder der ryger har fattigere alkohol behandlingsresultater end mænd, der ryger, ifølge undersøgelsen offentliggjort i januar nummer af tidsskriftet Stof brug og misbrug af.

"Tidligere forskning viser, at hvis folk kan stoppe med at ryge, når du indtaster alkoholbehandling, kan de have bedre alkohol resultater., Samtidig ophør er imidlertid en opgave, der er meget udfordrende at udrette," Walitzer sagde.

Selv om undersøgelsen fundet en sammenhæng mellem rygning og vanskeligheder i alkohol behandling, var det ikke en årsag-virkning-sammenhæng.

Related Articles