Rygning & Health Insurance

July 11 by admin

Rygning & Health Insurance


Ud over de mange sundhedsmæssige risici forbundet med det, rygning er også en dyr vane for den enkelte ryger, hans familie, arbejdsgiver og nationen som helhed. For individuelle forsikring planer, præmierne er ofte højere for rygere. For gruppe politikker, juridiske hindringer nogle gange forhindre forsikringsselskabet at opkræve en præmie forskellen. Dette kører normalt op forsikringen omkostninger for alle.

Risici

Ifølge Centers for Disease Control, er risikoen for lungekræft er 23 gange højere blandt mandlige rygere og 13 gange højere for kvindelige rygere sammenlignet med ikke-rygere. Risiciene for mund og hals kræft også stige markant for rygere. Rygning øger også risikoen for at udvikle koronar hjertesygdom 03:58 fold, mens fordobling risikoen for et slagtilfælde. I virkeligheden er der praktisk talt ingen organ i kroppen, som ikke er påvirket negativt af rygning. Risikoen for talrige sygdomme og komplikationer, fra perifer karsygdom til abdominalt aortaaneurisme, går op drastisk som følge af rygning.

Omkostninger

Stigningen i sundhedsrisici fører til en stigning i omkostningerne for den enkelte såvel som hans arbejdsgiver og sundhedspleje udbyder. Ud over de naturligvis højere udgifter til lægebehandling, der skal gives for rygere, sådanne arbejdstagere har også større fravær. Ifølge en intern undersøgelse foretaget af EU-Camp Corporation, hver ikkeryger arbejdstager reddede selskabet $ 284 sygedagpenge.

højere præmier

sundhed forsikringspræmier ofte, men ikke altid, afspejler de højere omkostninger forbundet med omsorg for rygere. Staten North Carolina, for eksempel afgifter 10 procent mere for præmier sundhedspleje fra rygere, i forhold til deres ikke-rygende kolleger. Citater til individuelt indkøbte sygesikring politikker afspejler en tilsvarende forskel for rygere, der kan tilføje op til en betydelig økonomisk byrde i løbet af et år.

ikke-diskrimination love

Grunden ikke alle arbejdsgivere kan bede om højere sundhedsmæssige præmie bidrag fra rygere, er, at en række betingelser skal være opfyldt for sådanne premium forskelle skal betragtes diskriminerende. Forskellen i præmierne kan ikke overstige 20 procent, enkeltpersoner skal have en chance for at kvalificere sig til lavere præmier mindst en gang om året, og planen skal give noget hjælp i form af at holde op programmer for rygere. Det er ikke altid let for arbejdsgiverne til på tilfredsstillende opfylder disse betingelser, hvilket gør nogle arbejdsgivere tilbageholdende med at variere for rygere, på grund af frygten for potentielle retssager.

Afslutning

De fleste arbejdsgivere, forsikringsselskaber og regeringen anerkender behovet for at holde op for vane at ryge og få hjælp fra en lang række kilder. De fleste større sygeforsikringsselskaber har undervisningsmateriale som gør mange statslige regeringer. Talrige arbejdsgivere tilbyder også økonomiske belønninger at holde op med at ryge. Centers for Disease Control har et program for rygere, der kan tilgås gratis på 800-QUIT-NU eller 800-784-8669.

Related Articles