Rydning Flere arterier Arbejder i Angioplastik Trial

February 15 by admin

Rydning Flere arterier Arbejder i Angioplastik Trial


Hjerteanfald patienter, der gennemgår angioplastik for en tilstoppet arterie, der forårsagede angrebet kan gøre bedre, hvis andre tilstoppede arterier er færdig på samme tid, ny forskning antyder.

Patienter, som havde flere koronararterier åbnet med angioplastik teknikker under akut kirurgi var 65 procent mindre risiko for at dø, har en gentage hjerteanfald eller brystsmerter kendt som angina i perioden opfølgning end dem, der kun havde den såkaldte "synderen arterie "åbnet.

Den randomiseret forsøg med 465 patienter i Storbritannien blev standset tidligt i januar 2013, hvor resultaterne i den gruppe, hvor flere arterier blev åbnet blev klart, forskerne rapporteret.

Undersøgelsen er offentliggjort online 1 september i New England Journal of Medicine at falde sammen med præsentation af resultaterne på European Society of Cardiology 2013 kongres i Amsterdam.

Mens ideen har været diskuteret før, "indtil resultaterne af dette forsøg var kendt, var der usikkerhed" om, om at tage den forebyggende strategi med at åbne flere arterier, sagde undersøgelse forsker Dr. David Wald af Queen Mary University of London.

"Det er en meget aggressiv strategi," siger Dr. Ravi Dave, en kardiolog på University of California Los Angeles Medical Center, Santa Monica, som revideret resultaterne, men var ikke involveret i undersøgelsen. "Det er ulogisk at den måde, kardiologi er [traditionelt] praktiseret," tilføjede han, fordi lægerne typisk overvåge andre arterier efter ballonudvidelse på én.

Men Dave bemærkede, viste forskerne i forsøget, at andre kranspulsårerne kan være lige så usundt som arterien forårsager hjerteanfald.

For undersøgelsen, der løb fra 2008 til 2013 Wald og hans kolleger evaluerede 465 patienter, der havde en form for hjerteanfald kendt som STEMI (akut ST-segment elevation myokardieinfarkt). De studerede denne type, fordi arterie forårsager hjerteanfald let identificeres. De tildelte omkring halvdelen af ​​de 465 patienter til den forebyggende angioplastik gruppe, hvor de ekstra fartøjer blev åbnet, og den anden halvdel til den almindelige angioplastik gruppen.

Efter arterien, hvor hjerteanfald indtraf blev åbnet, den forebyggende gruppe havde også angioplasti på andre arterier, der var mere end 50 procent blokeret. I angioplasti er en ballon indsættes i arterien, så udvides til at genoprette blodstrømmen. Efter at et stillads-lignende enhed, der kaldes en stent til at holde arterien åben.

Når Wald hold sammenlignede forebyggende gruppe til den traditionelle gruppe, fandt de, at dødeligheden af ​​hjerte årsager efter angioplastik var ni pr 100 patienter, sammenlignet med 23 100 patienter i den traditionelle gruppe.

Komplikationer, såsom slagtilfælde i forbindelse med proceduren, eller overdreven blødning, var ens i begge grupper.

"Jeg tror, ​​denne undersøgelse er afgørende," siger Dr. Ted Bass, formand for Society for Cardiovascular angiografi og interventioner og chef for kardiologi ved University of Florida Health-Jacksonville. Han gennemgik undersøgelsens resultater.

I USA, Bass tilføjede, kan flere fartøjer åbnes under elektiv angioplastik, men når akut ballonudvidelse sker på nogen at få et hjerteanfald, standard praksis at kun åbne arterien involveret, med visse undtagelser.

"Rationalet bag det er, at patienten er allerede helt syge, og helst vi gå til en anden blodkar og forsøge at ordne en blokade, der er en lille sandsynlighed ting kunne gå galt," Bass sagde. "Det er lidt af et minefelt." Blodkar er mere reaktive efter et hjerteanfald, sagde han.

Under retningslinjer fra hans samfund og andre organisationer, sagde han, har tankegangen været, at for de fleste patienter ", skal du ikke gøre mere end bare fix arterien involveret i hjerteanfald, men niveauet af beviser [for denne tilgang] har været noget svag. "

Den nye tilgang, Bass sagde, ikke ville blive gennemført i USA, indtil mere forskning bekræfter resultaterne, organisationer har en chance for at gennemgå beviserne.

UCLA Dave kan se fordele og ulemper ved den fremgangsmåde, der blev undersøgt.

"Dette er en meget praktisk ting for patienten at få alt gjort ved en lejlighed," sagde han. "Men det kunne være overbehandling."

Wald, den ledende undersøgelse forfatter, bemærkede, at "de indledende udgifter til forebyggende [angioplastik] er højere, men der ville være en reduceret pris derefter på grund af et reduceret behov for hospitalsindlæggelse, hjerte-undersøgelser og gentagne procedurer."

Wald rapporterede han var direktør for Polypill Ltd, en medicin program til forebyggelse af hjerteanfald og slagtilfælde.

Related Articles