RU486 protokoller

December 7 by admin

RU486 protokoller


RU-486, almindeligvis benævnt "medicinsk abort pille," refererer til lægemidlet mifepriston --- handelsnavn Mifiprex --- som bruges til at afslutte graviditeter inden for de første 49 dage af drægtighed i USA. Mifiprex opnået godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) på Sept. 28, 2000 midt megen polemik. RU-486 gives sammen med et andet lægemiddel, misoprostol, som anvendes stigning effektivitet, blødgøring livmoderhalsen og inducere uteruskontraktioner

læge Krav

Licensed læger udlevering RU-486 skal være kvalificeret til at udføre kirurgi, dato graviditeter præcist, har evnen til at diagnosticere ektopiske graviditeter og har adgang til en medicinsk facilitet i nødstilfælde. Læger skal give patienter med essentiel information om proceduren, herunder risiciene. Patienterne skal have FDA Medicin Guide og patienten aftale formular til at underskrive, før lægemidlet regime startes.

Godkendt regime

Mifepriston er blevet godkendt til brug til at afslutte graviditeter ikke mere end 49 dage efter undfangelsen, og det kan udleveres kun af autoriserede læger, eller, i visse stater, sygeplejerske praktiserende læger og sygeplejerske jordemødre. Det stof kan ikke lovligt opnået online, er heller ikke i apoteker. FDA-godkendte regime administration er som følger: Den første dag på kontoret, at patienten skal modtage tre tabletter, 200 mg hver, gennem munden. Patienten skal informeres om proceduren, herunder bivirkninger og risici. På dag 3, at patienten er til at komme tilbage til kontoret for at tage misoprostol tabletter. To tabletter af 200 mikrogram hver er givet mundtligt.

Opfølgning

Opfølgning er at opstå på den 14. dag. Formålet med opfølgningen udnævnelsen er at være sikker på, at en fuldstændig afbrydelse af graviditeten er indtruffet. FDA anbefaler brugen af ​​den kirurgiske afslutning procedure, hvis den medicin regime ikke har produceret en færdig abort. Ovennævnte er den eneste kur, der er blevet godkendt af FDA. Det er vigtigt at holde alle planlagte aftaler.

Bivirkninger

Visse bivirkninger er blevet rapporteret til FDA i samarbejde med RU-486 medicinske aborter, herunder infektion og død. Af de kvinder, der døde, havde et par af dem taget misoprostol vaginalt, men medicinen er ikke blevet godkendt til vaginal brug. Som med enhver form for abort procedure, infektion er en risiko. Patienten skal kontakte en læge tilsyn hendes pleje, hvis kulderystelser, svær bækkensmerter, feber over 100,4 Fahrenheit, besvimelse, kvalme, opkastning eller diarré opstår. Kraftig blødning også kan forekomme; hvis iblødsætning mere end to tykke hygiejnebind i en time straks kontakte en læge.

Related Articles