Rolle lovpligtig Krop i Sygepleje Uddannelse

March 13 by admin

Rolle lovpligtig Krop i Sygepleje Uddannelse


I hver af de 50 stater og District of Columbia en udpeget bestyrelse regulerer sygepleje. En af boards 'vigtigste ansvarsområder er godkendelse og evaluering af alle sygepleje uddannelser inden for deres jurisdiktioner.

Medlemskab

Hver bestyrelse sygepleje får sin autoritet fra statens sygeplejepraksis lov. Governors udpege bestyrelsesmedlemmer, men bestyrelser kan være forpligtet til at rapportere til andre statslige organer ud over deres centralbankchefer. I Columbia, borgmesteren udpeger. Typisk bestyrelse sygepleje medlemmer repræsenterer forskellige niveauer af faget, såsom LPNs og rns. Nogle stater, såsom Virginia, kræver, at regelmæssige borgere også være i bestyrelsen.

Tilsyn

Der er flere uddannelsesveje til sygepleje: Community College programmer for social- og sundhedsassistent eller Associate Degree i Sygepleje, universitet eller programmer, der fører til Bachelor of Science i Sygepleje og hospital skoler, der tildeler den Diploma in Nursing. Boards of sygepleje regulere alle disse programmer. Desuden bestyrelserne løbende evaluere sygepleje programmer for deres overensstemmelse med lovgivningen.

Program Godkendelse

Ved godkendelse af en ny sygeplejerske-uddannelse, en tilstand bordet ser typisk på alle aspekter af det foreslåede program. For eksempel Texas Board of Nursing anmeldelser sådanne ting som programmets filosofi, studieprogram, fakultet, planer for rekruttering af studerende og budget. Virginia bestyrelse sygepleje kræver, at programmerne omfatter uddannelse i "børnemishandling anerkendelse og intervention."

Related Articles