Rivotril for Bipolar Behandling

December 7 by admin

Rivotril for Bipolar Behandling


Bipolar lidelse er en hjerne lidelse karakteriseret ved dramatiske humørsvingninger af maniske og depression episoder. Det påvirker 2 millioner mennesker i USA i 18 år Rivotril er en type af benzodiazepiner, der anvendes til behandling af angst, panikanfald og søvn vanskeligheder forbundet med bipolar lidelse.

Egenskaber

Rivotril er en orange eller blå runde pille med bogstavet "k" i midten af ​​det. Den orange pille er den 0,5 mg styrke og den blå pille er 1,0 mg i styrke.

Bivirkninger

Bivirkninger ved Rivotril indbefatter, men er ikke begrænset til, svimmelhed, træthed, diarré og maveproblemer. Nogle alvorlige bivirkninger er trykken i brystet, bankende hjerte, selvmordstanker og fjendtlighed. bør søges lægehjælp, hvis denne eller andre bivirkninger.

Advarsel

Det anbefales ikke at drikke alkohol, når du tager Rivotril. Lægen bør fortælles af al medicin man bruger mens Rivotril. Kvinder planlægger at blive gravid behov for at informere lægen, da Rivotril kan forårsage fosterskader.

Dosering

En læge vil bestemme den korrekte dosis for en patient. En gennemsnitlig dosis vil variere mellem 8 og 10 milligram om dagen for en voksen.

Hvordan at tage

Rivotril bør tages som ordineret af en læge. Hvis en dosis glemmes, bør man tage det samme. Men hvis det er tæt på tidspunktet for næste dosis, er det ikke tilrådeligt at tage den glemte dosis. Man skal ikke stoppe med at bruge Rivotril uden at tale med en læge.

Related Articles