Risiko Pre-Diabetisk Ændringer Double hjertesygdom

September 19 by admin

Risiko Pre-Diabetisk Ændringer Double hjertesygdom


Selv de tidligste tegn på diabetes kan øge risikoen for at dø af hjertesygdomme, siger en ny australsk undersøgelse.

Resultaterne betyder, at mange flere mennesker kan være i fare fra komplikationer af diabetes - selv før de er diagnosticeret med blodsukkeret sygdom.

"Denne undersøgelse øger yderligere vores bevidsthed om betydningen af ​​diabetes som en risikofaktor, ikke kun altfavnende diabetes, men også folk, der blot har nedsat glukosetolerance," siger Dr. Gregory Dehmer, professor i intern medicin ved Texas A & M Health Science Center College of Medicine og leder af kardiologi division på Scott & White Hospital i Temple, Texas.

"Dette er endnu et stykke af oplysninger, der viser, at opretholde en sund livsstil er ekstremt vigtigt for alle," tilføjede Dehmer, som ikke var involveret i forskning. "Denne undersøgelse understreger, at du begynder at udvikle den kardiovaskulære risiko for diabetes, længe før du udvikler altfavnende diabetes," sagde han.

Undersøgelsen, ledet af Elizabeth Bar for International Diabetes Institute, Melbourne, er rapporteret i juni 19 Udstedelse af tidsskriftet Circulation.

Næsten 20 millioner mennesker i USA har type 2-diabetes, 6 millioner hvoraf ikke kender det. Mere end 56 millioner mennesker har den betingelse er kendt som præ-diabetes. Nedsat glukosetolerance (IGT) er en overgang tilstand mellem at være sund og have diabetes.

Ved type 2-diabetes - som ofte er forbundet med fedme - enten kroppen ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller cellerne ikke reagerer på insulin. Insulin er et hormon, der indvarsler sukker ud af blodbanen og ind i cellerne, hvor det anvendes som energi. Hvis fastholdes over en periode, kan høje blodsukkerniveauer forårsage øjenskader, nyrer, nerver og hjerte.

Det er velkendt, at diabetes øger risikoen for hjerte-kar-sygdom og for tidlig død, men forholdet mellem mildere blodsukker stigninger og hjertekarsygdomme har været mindre klar.

Til denne undersøgelse, forskere fulgte 10.429 mennesker, der deltager i den australske diabetes, fedme og livsstil Undersøgelse for godt fem år.

Alle deltagere gennemgik en oral glukose tolerance test sammen med kolesterol og triglycerid målinger blod i starten af ​​forsøget.

Efter fem år, mennesker, der havde diabetes havde en 2,6 gange højere risiko for at dø af hjerte-problemer end raske mennesker. Dem med nedsat fastende glukose (betragtes som "pre-diabetes") havde en 2,5 gange højere risiko.

Diabetes og prædiabetes tilsammen tegnede sig for næsten to tredjedele af alle dødsfald som følge af hjertesygdomme, bemærkede forskerne.

"Dette er en opdateret, godt udført version af undersøgelser, der er blevet gjort tidligere, der viser, at diabetes og prædiabetes er stærke bidragydere til hjerte-kar-sygdomme i vores samfund," siger Dr. John Buse, nyvalgte præsident for medicin og videnskab af den amerikanske diabetesforening og chef for opdeling af endokrinologi ved University of North Carolina School of Medicine, Chapel Hill. "Vi er nødt til at fordoble vores indsats for at passe på kardiovaskulære risikofaktorer og øge fysisk aktivitet og passende spise i disse populationer."

Dehmer aftalt. "Vi har kendt i nogen tid, at diabetes er en meget vigtig og potent risikofaktor for kardiovaskulær sygdom. Denne undersøgelse bekræfter, at finde," sagde han. "Hvad er nyt i denne undersøgelse er, at personer med nedsat fastende glukose eller dem, der har nedsat glukosetolerance, såkaldt præ-diabetes, er også i øget risiko for hjertekarsygdom, og det er op med ca. 50 til 60 procent i forhold til kontrolgruppen befolkning . Det er en ny observation. "

"Det er en virkelig vigtig wake-up call," tilføjede Dr. Suzanne Steinbaum, direktør for kvinder og hjertesygdomme på Lenox Hill Hospital. "Nu behøver du ikke engang behøver at have diabetes, kan du få præ-diabetes og være lige så udsatte for hjerte-kar-sygdom."

Selvom øget opmærksomhed på forebyggelse synes at være behov for, er det uklart, hvordan, eller selv om, bør folk med præ-diabetes behandles.

"Undersøgelsen var ikke designet til at se på behandling," Dehmer påpeget. "Vi ved ikke, i hvert fald på grundlag af denne undersøgelse, at deres risiko for hjertekarsygdom vil gå tilbage ned til den for en gruppe, der ikke har diabetes."

Related Articles