Respekt for muslimers tro ville forbedre deres sundhedssystemer: Undersøgelse

February 11 by admin

Respekt for muslimers tro ville forbedre deres sundhedssystemer: Undersøgelse


De religiøse overbevisninger og traditioner de anslåede 7 millioner muslimer i USA markant indflydelse på deres holdninger om sundhedspleje, og den medicinske etablering gør klogt i at tage deres bekymringer, viser en ny undersøgelse.

For deres rapport, forskere fra University of Chicago interviewet mere end 100 muslimer i det sydøstlige Michigan, som kan prale af en af ​​landets største muslimske amerikanske samfund.

"Ideen var at tale om sundhedspleje værdier af amerikanske muslimske patienter og de udfordringer, de står inde i sundhedsvæsenet," siger Dr. Aasim Padela, assisterende professor i medicin og direktør for universitetets initiativ om islam og medicin, i en universitet pressemeddelelse. "Resultaterne kan vejlede os, når vi går videre med imødekommende disse patienter og andre."

Undersøgelsen blev for nylig offentliggjort online af Institut for Social Policy & Understanding i Washington, DC

Fejringen af ​​Ramadan, den islamiske fastemåneden, er en af ​​mange traditioner, der kan påvirke en muslimsk patients sundhed, siger forskerne. Også tanken om, at Gud er ansvarlig for sundhed, sygdom og helbredelse er en fælles tro blandt muslimer med forskellig etnisk baggrund.

"De fleste deltagere opfattede sygdom gennem en religiøs linse som forudbestemt, et forsøg fra Gud ved hvilken ens synder er fjernet, en mulighed for åndelig belønning, at en påmindelse forbedre ens helbred, og nogle gange et tegn på personlig manglende overholdelse islams principper," den undersøgelsens forfattere skrev.

Ligeledes behandling for muslimer indebærer en åndelig komponent sammen med moderne medicin, forklarede Padela. Mens kan søges en læges pleje, imamer eller spirituelle ledere, også "spiller en stor rolle i healing, i den forstand, at de hjælper dig med at forstå sygdom og sygdom," sagde han i pressemeddelelse.

Bedre kommunikation mellem læger og samfund imamer ville hjælpe imødekomme de betænkeligheder muslimske patienter har om deres lægehjælp, tilføjede han.

Kulturel sensitivitet uddannelse af medicinsk personale, der giver kulturelt velkendte mad og udbud indlagt muslimer et sted at bede vil også bidrage til at bygge bro mellem sundhedspersonale og denne store og etnisk mangfoldige religiøse gruppe, siger forskerne.

"Der er en understrøm af 'vi har været der og bad om disse ting, men det er op altid på os. De kommer ikke mødes med os," sagde Padela. »Hvis sygehuse går til samfundet og har denne gensidige læringsproces, vil det hjælpe samfundet og hjælpe patienterne ved sengen."

Related Articles