Rapporten konstaterer Kontrol af højt blodtryk Forbedring

November 1 by admin

Rapporten konstaterer Kontrol af højt blodtryk Forbedring


Mens antallet af amerikanere med forhøjet blodtryk ikke er faldet i de senere år, forskerne rapporterer, at den gode nyhed er, at flere mennesker med den betingelse har det under kontrol.

Højt blodtryk, også kendt som hypertension, er en væsentlig risikofaktor for hjerteanfald, slagtilfælde og andre kardiovaskulære problemer; blev det anset for et så vigtigt sundhedsproblem, at opnå en 50 procent kontrol rate blev foretaget en officiel raske mennesker 2010 mål.

Det mål er nået, sagde Dr. Brent M. Egan, en professor i medicin og farmakologi på Medical University of South Carolina og ledende forfatter af rapporten i maj 26 spørgsmålet om Journal of American Medical Association. Rapporten bruges data fra en række nationale sundhedsundersøgelser løber 1988-2008.

"Den gode nyhed er, at blodtrykskontrol meget væsentligt forbedret i årenes løb," Egan sagde. "Det gik fra 27 procent af alle hypertensive til 50 procent, med de fleste af de fremskridt siden 2000. Bevidsthed om forhøjet blodtryk forbedret 69-81 procent, og antallet af hypertensive om behandling forbedret fra 54 procent til 72 procent."

Den dårlige nyhed er, at antallet af amerikanere med forhøjet blodtryk ikke er gået ned. "Vi laver en elendig opgave at forsøge at forhindre det," Egan sagde. Det anslås 65 millioner amerikanere, omkring 29 procent af befolkningen, har nu forhøjet blodtryk, langt fra det nationale mål om 16 procent.

Undersøgelsen definerede højt blodtryk som en læsning af 140/90 eller højere, selvrapporteret brug af blodtryk medicin eller begge dele. Kontrol blev defineret som at få aflæsningen under 140/90.

Fordelingen af ​​forskellige grupper, viser, at bestræbelser på at øge bevidstheden om farerne ved forhøjet blodtryk og foranstaltninger til at kontrollere, skal det nøje målrettet, siger Egan.

"Med yngre individer, mænd og latinamerikanere, skal placeres på at øge bevidstheden og få behandling vægten," sagde han. "For ældre personer, afrikansk-amerikanere og kvinder, mens der er flere mennesker på behandling og bevidsthed er høj, procentdelen under kontrol, er lavere end gennemsnittet."

Egan sagde, at han gjorde forsøget, fordi han har arbejdet på hypertension bevidsthed og kontrol med 200 samfundsbaserede lægepraksis i det sydøstlige USA, hvor højt blodtryk er mere almindelig. "Jeg troede, vi skulle have en god idé om, hvad der sker på nationalt plan," sagde han.

Undersøgelsen fandt en lidt lavere hypertension kontrol blandt sorte end den generelle befolkning, men forskellen er lille nok til, at det kunne være et spørgsmål om tilfældigheder, siger Egan. En nylig undersøgelse viste en samlet reduktion på slagtilfælde forekomst i USA, men ikke i sorte.

Bekymringer om højt blodtryk har ført til et forslag om et nationalt program rettet mod at reducere indholdet af amerikanske fødevarer salt, da vides høje blodniveauer af natrium at øge blodtrykket.

Reduktion natrium indtag er en god idé, Egan sagde, "men min egen præference er at fokusere på kost kvalitet. Spise mere frugt og grøntsager og hele fødevarer reducerer natrium indtag."

Der er behov for forebyggende foranstaltninger såsom bedre kost, mere fysisk aktivitet og vægttab til at bringe hypertension under kontrol, sagde Dr. Aram V. Chobanian, tidligere dekan for Boston University Medical Center og formand emeritus i Boston University, der skrev en ledsagende redaktionel.

"Der er meget lidt dokumentation for, at livsstil er forbedret i USA, men i det lange løb, som er der, hvor den største fordel vil være," Chobanian sagde. "Ellers som befolkningen bliver ældre og fedmeepidemien stiger, forekomsten af ​​hypertension vil stige."

Ændring af amerikanske livsstil bliver ikke let, sagde han. "Det skal være en langsigtet proces, der involverer mange forskellige valgkredse at gøre dette," Chobanian sagde. "Det er hårdt arbejde, og meget vanskeligere end at tage piller."

Related Articles