Radiografi Markering Krav

October 11 by admin

Radiografi Markering Krav


Den menneskelige krop udvikler forskellige symptomer, når de pådrager visse sygdomme. Men disse symptomer ofte indikerer en bred vifte af mulige betingelser, så sundhedspersonale nødt til at stole på røntgenundersøgelse for at se inde ligene af deres patienter på jagt efter abnormiteter. For at undgå medicinsk fejlbehandling retssager og sikre, at de fanger nogle sygdomme tidligt, skal læger udfører radiografi teknikker, når de bemærker visse indikatorer.

Kommunikation radiografi

Radiografi afdelinger skal have effektiv kommunikation med andre områder af hospitalet for at sikre, at andre medlemmer af afdelingen kender eventuelle unormale resultater fundet på røntgenbilleder så andre fagfolk kan foretage diagnostiske tests, så de professionelle kan identificere kilden til disse abnormiteter. Dårlig kommunikation kan føre til de professionelle glemmer nogle patienter, som kan føre til nogle patienter går uden yderligere udforskning. Opfølgning screeninger er afgørende, da mange sundhedsproblemer lettere løses, hvis de sundhedsprofessionelle fange problemer tidligt på. Desuden kan dårlig kommunikation føre til patienter, der får de forkerte tests, hvilket kan føre til spild af penge og unødigt udsætter patienterne for stråling. Fagfolk skal ikke kun fortolke resultaterne af den diagnostiske screening, men skal også markere den fortolkning, i et edb-system, så andre fagfolk er opmærksomme på fortolkningen.

Unormale resultater

Markering refererer til situationer, hvor fagfolk bør give visse typer screening, såsom i radiografi. Læger, der ikke udfører sundhedsmæssige skærme når patienter tegn på potentielt farlige sundhedsmæssige forhold kan blive sagsøgt for medicinsk fejlbehandling. Men nogle diagnostiske screeningsmetoder såsom røntgenstråler producerer stråling, der kan give sundhedsmæssige problemer, hvis den sundhedsprofessionelle bruger disse screeningsmetoder for ofte. Desuden er disse diagnostiske enheder ofte misbrugt, da fagfolk kan opnå en fortjeneste ved at kræve screeninger, som ikke er nødvendige. De røde flag situationer, hvorunder fagfolk bør foretage diagnostiske screeninger varierer fra proceduren til proceduren og er baseret off den nyeste medicinske forskning.

Red Flag Krav

Den røde flag reglen kræver, at fagfolk udvikler identitet tyveri afbødning programmer. Den røde flag reglen engang anvendt til læger, fordi lægerne tilladt patienterne at etablere konti, der tillader patienterne at gøre flere betalinger, men i 2010, præsident Barack Obama underskrevet i et lovforslag lovgivning, der fastslår, at lægerne ikke behøver at overholde den røde regel flag .

Patient samtykke

Forskning offentliggjort i Journal of Chiropractic Education i 2006 rapporterede, at 60 til 100 procent af praktikanter rapporterede, at de ville udføre diagnostiske screeninger for deres patienter. Men når de kommer ind i praksis, mange fagfolk løbe ind både omkostninger spørgsmål og bekymringer med patienter over stråling. De skal forstå de svigtende krav og rapportere dem til patienterne.

Related Articles