Progesteron Virkninger på et embryo

August 12 by admin

Progesteron Virkninger på et embryo


De første otte uger af graviditeten er blandt de mest mystiske, da mange kvinder endnu ikke klar over, at de har udtænkt. Hormonal niveauer ændrer sig hurtigt og embryoet er begyndt sin mirakuløse vækst med udviklingen af ​​hjernen og rygmarven. Hormonet mest ansvarlige for alt dette forandring og vækst kaldes progesteron.

Hvad er Progesteron?

Progesteron er et hormon, der produceres i binyrerne, æggestokke og - i graviditeten - i moderkagen. Det regulerer en kvindes månedlige cyklus og også stimulerer den seksuelle lyst.

Hvad er en Embryo?

Et embryo defineres som et befrugtet æg, der er mindre end 8 uger gamle. Efter otte uger, kaldes det et foster.

Progesteron og graviditet

Progesteron er kendt som "hormon af graviditeten", fordi den spiller en stor rolle i processen, fra høje niveauer forberede uterus til embryonet, at lave niveauer tillader ubefrugtede æg til Slough væk med endometriet i menstruation.

Progesteron undertrykker også moderens immunsystem, så hendes krop ikke vil afvise et befrugtet æg, hæmmer uteruskontraktioner at holde embryo på plads, tykkere slim i livmoderhalsen stik til at beskytte mod infektion og hæmmer mor fra at producere mælk, når hun er gravid.

Starten af ​​arbejdskraft har været forbundet med et fald i progesteron niveauet, selv om dette ikke er klinisk bevist.

Progesteron og embryoet

Den vigtigste rolle af progesteron i de første otte uger af graviditeten er at holde embryoet fastgjort til væggen af ​​livmoderen, mens det udvikler sig.

Naturlig progesteron cremer kan anvendes til at fremme denne proces. Udokumenterede tal viser, at brug af et naturligt progesteron creme forhindrer også strækmærker og hjælpemidler til at reducere post-partum depression. Disse cremer har ikke vist nogen bivirkninger på det udviklende foster.

Syntetisk Progesteron og embryoet

Syntetiske progesteron - kaldet gestagener - har skadelige bivirkninger, så de bør ikke anvendes under graviditet. Ifølge 1993 Lægens Desk Reference, kan progestin medroxyprogesteronacetat (markedsført som Provera) bidrager til hjerte og lemmer defekter, hvis det tages i de første fire måneder af graviditeten.

Related Articles