Procedurer for Fjernelse acne ar & Grubetæring

June 11 by admin

Acne ar form som en del af den naturlige helingsproces. Når der er en skade på huden på grund af acne udbrud, arrene er tykke eller hævede ligesom hypertrofiske ar eller deprimeret som pockmarks eller gruber. Acne er forårsaget af tilstoppede porer, overskydende olie, døde hudceller og bakterier. Den type ar, der danner afhænger af mængden af ​​collagen på stedet af huden plet. Acne ar falme i tid og bliver mindre synlige, men der er behandlinger til rådighed, der kan mindske eller fjerne acne ar.

dermabrasion

Dermabrasion er en medicinsk procedure, der er gjort på kontoret af en hudlæge eller plastikkirurg. Denne procedure indebærer en lille, håndholdt stålbørste. Når den tændes, børsten roterer over overfladen af ​​huden, slibning på det øverste lag. Denne behandling er til gavn for udstenede eller deprimeret ar. Børsten glatter ned arret, hvilket gør pockmarks mindre mærkbar. Ifølge den amerikanske Society of Dermatologisk Surgery ", et nyt lag af ombygget hud erstatter beskadiget hud." Den nye hud er mindre arret end den gamle hud. Normalt en person har brug for flere behandlinger af dermabrasion for optimale resultater.

kemisk peeling

American Society of Plastic Surgeons skriver, "Kemiske skræl benytter en kemisk løsning til at forbedre og glat tekstur af ansigtshuden ved at fjerne dens beskadigede ydre lag." Opløsningen brænder det øverste lag af huden og rødme og blærer udvikler. Afhængig af styrken af ​​den kemiske, kan en skræl resultere i mindre eller større ændringer. Efter huden heler, den fornyede hud gør det vej til overfladen. Den nye hud er mindre arret og udstenede. Nogle stoffer, der anvendes til kemiske peels er trichloreddikesyre (TCA) og alpha hydroxy syrer (AHA) ligesom glycolsyre og mælkesyre. kan være påkrævet flere kemikalier.

Laser Resurfacing

Laser resurfacing er kun leveres af læger. Laser terapi indebærer brug af en infrarød lysstråle på arret eller udstenede områder. American Society of Dermatologisk Surgery skriver, "Laserstrålen kan blidt fordampe og / eller ablatere hud væv for at forbedre rynker, ar og pletter, sæl blodkar eller skære hud væv." Laseren behandler huden uden at beskadige overfladen. Varmen af ​​laserlyset også accelererer cellefornyelsen så den nye hud vokser i et hurtigere tempo. Laserbehandling er en god måde at ændre tekstur og udseende af huden.

Related Articles