Primær behandling for Colon endetarmskræft

May 21 by admin

Colon og rektal cancer også kaldet kolorektal cancer, er karakteriseret ved abnorm vækst og formering af celler, der beklæder tyktarmen og endetarmen. Som pr National Cancer Institute, er næsten 150.000 tilfælde af kolorektal cancer diagnosticeres årligt i USA. Trods ingen fuldstændig helbredelse, effektive behandlinger er tilgængelige for at kontrollere metastase og proliferation af cancerceller.

Behandling Forms

Kirurgisk fjernelse af kræftceller og tumorer er en af ​​de fælles behandlingsformer, som administreres til patienter med tarmkræft. I tilfælde af cancer tilbagefald trussel, kemoterapi og strålebehandling anbefales også at forhindre spredning af maligne celler.

Tidsramme

Varighed for behandlingsmetoder varierer, ikke desto mindre i de fleste tilfælde kemoterapi administreres for tæt på fem til seks måneder, mens du er udsat for strålebehandling regelmæssigt for næsten to til tre måneder.

5-års overlevelse Priser

Ifølge National Cancer Institute, relative 5-års overlevelsesraten for tarmkræft for 1999-2005 var ca. 66 procent.

effekter

Ekstrem smerte og blødning er nogle af de bivirkninger, som du måske opleve indlæg resektion (kirurgi). Hårtab, reduktion appetit, træthed er bivirkninger forbundet med kemoterapi og strålebehandling.

Forebyggelse / Solution

Rygestop, nedsætte alkoholforbruget, undgå udsættelse for miljømæssige toksiner og forurenende stoffer er nogle af de forebyggende skridt, du kan tage for at undgå udviklingen af ​​kræft i kroppen (herunder tyktarmskræft).

Related Articles