Positive aspekter af Børnelæger

October 12 by admin

Positive aspekter af Børnelæger


En børnelæge er en læge, der har specialiseret sig i medicinsk behandling for børn. Børnelæger deltage medicinske skole i fire år efter at tjene deres bachelorgrad. Efter medicinsk skole, de går igennem en praktikplads og bopæl i mindst tre år. Så American Board of Pediatrics skal attestere børnelæge, og børnelæge skal recertificeret hvert syvende år.

genetiske sygdomme

En læge, der har specialiseret sig i at arbejde med børn lettere kan opdage genetiske sygdomme, der dukker op i løbet af barndommen. Ikke alle genetiske sygdomme er indlysende, og de test for dem er ikke rutine. For eksempel cystisk fibrose er en alvorlig genetisk sygdom, der ofte begynder simpelthen med en forælder rapportering, at et barns hud eller sved er især salt. Det udvikler sig til hoste og hvæsende vejrtrækning, som en forælder kunne misfortolke som en forkølelse. Men tidlig indgriben er afgørende med denne sygdom.

Child Growth abnormaliteter

En børnelæge er uddannet til at overvåge barn vækst og gribe ind, når usunde mønstre begynder at dukke op. Børnelæger er også på udkig efter adfærdsmæssige vanskeligheder, udviklingsmæssige forsinkelser og andre tegn på, at et barn ikke udvikler en sund krop og sind. For eksempel et barn, der ikke har hans hoved op, når liggende på maven i en alder af tre måneder kan udstille tidlige tegn på en udviklingsforstyrrelse; en læge, der ikke er specialiserede i at yde omsorg for børn kan ikke genkende dette.

Kroniske Betingelser i Børn

Forældre skal håndtere nogle forhold i børn, såsom earaches og astma, hele barndommen; disse betingelser kan forsvinde efterhånden som barnet bliver ældre. Disse betingelser kræver hyppige besøg på en læge, og undertiden kræver pleje, der tager hensyn til udviklingsstadiet af barnet. En børnelæge møder mange børn hvert år, der lider af disse betingelser og vil være velbevandret i de rigtige behandlinger.

Kontorer designet til børn

Når et barn besøger en læge kontor, kan denne oplevelse være skræmmende og truende. I en børnelæge kontor, vil et barn besøger lægen se andre børn og vil sandsynligvis finde legetøj, bøger og indretning, der gør hende føle sig mere tryg. Disse positive følelser vil gøre lægebesøg mere behageligt for både forældre og børn.

immuniseringsplaner

Mange vacciner kræver tre eller fire doser for at være så effektiv som muligt, og den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler, at vacciner gives tidligt i livet at yde beskyttelse til små børn: den anbefaler 25 skud for de første 15 måneder af et barns liv. Børnelæger er bekendt med den komplekse tidsplan anbefales til vaccine administration, og er bekendt med at holde styr på et barns immunisering rekord.

Related Articles