Plantestoffer retsmidler for Mistede Perioder

December 25 by admin

Der er mange grunde til mangler en periode. Nogle kvinder, der udøver intenst på en regelmæssig basis kan gå glip af deres perioder. Dårlig kost, sygdomme, visse medikamenter, stress, mangel på søvn, fedme eller er undervægtige er alle årsager til ubesvarede perioder. Hvis din menstruation er mere end 3 måneder for sent, bør du se en læge. Overgangsalderen og graviditet vil også få dig til at gå glip af en periode. Hvis du er sikker på at du ikke er gravid, er der nogle urter, der kan hjælpe menstruationens.

Teas

Urtete kan fremstilles ved udblødning 1 tsk tørrede urter, eller 2 til 3 spsk af friske hakkede krydderurter i kogende eller næsten kogende vand i 15 til 20 minutter. Kogende vand kan overvælde og beskadige sarte urter, hvilket resulterer i nedsat effektivitet.

kamille

Kamille er kendt som en tonic for nerver. Stress kan være en årsag eller en effekt af manglende menstruation. Afslappende med kamillete 2 til 4 gange om dagen skal lindre og rolig.

Persille

Persille te er en folkemusik kur for en forpasset periode. Persille er en "emmenagogue." En urt, der provokerer menstruation er kendt som en emmenagogue. Drik 3 til 4 kopper persille te om dagen for at fremme menstruation.

ingefær

Ingefær er en stimulans, der øger blodgennemstrømningen. Ginger varmer og kan gøre dig sved samtidig forbedre cirkulation. Hak frisk ingefær at gøre en te, der kan drikkes 2 til 4 gange om dagen.

Forsigtighed

Selvom de urter opført her betragtes milde, kan nogle urter være abortfremkaldende. Hvis du har mistanke om graviditet er årsagen til din forpasset periode, bør kun tages urter under konsultation med din læge. Desuden kan visse urter forårsage interaktioner med medicin eller kan give problemer med visse sundhedsmæssige betingelser.

Related Articles