Pitch for sikkerhed på højen

October 14 by admin

Baseball og softball er vidunderlige sport for børn, men spillere i nogle positioner over for en højere risiko for skader på deres stadig voksende knogler og muskler.

For kander, overforbrug af albuen eller skulder er den mest almindelige årsag. Op til 45 procent af baseball og softball kastere under en alder af 12 erfaring kronisk albue smerter, ifølge National Institutes of Health (NIH). Blandt høje school kander, der stiger til 58 procent. For at undgå disse skader, har mange ungdomsorganisationer idrætsorganisationer sætte en grænse på seks innings pitching ugen og kræver kander til at hvile mellem optrædener.

NIH siger, at undervise unge de rette mekanik pitching kan også forebygge alvorlige overbelastningsskader. Andre anbefalinger for at forebygge skader på unge kander nævnes:

  • Før børn begynder et træningsprogram eller spille konkurrencedygtig baseball eller softball, sørg for at de har en grundig fysisk eksamen. Fortæl lægen, hvis barnet har planer om at være en kande. Lægen kan hjælpe med at vurdere eventuelle særlige risici for personskader et barn kan have, herunder skulder, arm, albue eller håndled svaghed.
  • Insister på, at dit barn varme op og strække ordentligt, før du spiller.
  • Lær dine børn ikke at spille gennem smerter. Hvis dit barn bliver skadet eller oplever muskelømhed eller smerte, der varer ved, se din læge. Følg alle lægens ordrer til nyttiggørelse, og få lægens OK inden barnet vender tilbage til højen. Sørg førstehjælp er tilgængelig på alle spil og praksis.
  • Tal med og se et barns træner. Coaches bør håndhæve alle spillets regler, tilskynde til sikker leg, og forstå de særlige risici skade, unge spillere står over for. Sørg et barns træner lærer spillerne, hvordan man undgår skade, når pitching og de rigtige mekanik for baseball eller softball levering.
  • Frem for alt holde baseball og softball sjov. Sætte for meget fokus på at vinde kan gøre din unge kande kaste for hårdt eller for længe, ​​og risiko skader.

Related Articles