Personlighed Ændring i bipolar lidelse

December 7 by admin

Bipolar lidelse kan være forvirrende og frustrerende at beskæftige sig med, for både den person med sygdommen og deres kære. Forståelse symptomer, som påvirker personlighed kan trøste de involverede.

Humørsvingninger

Bipolar lidelse er kendetegnet ved periodiske episoder, der desværre påvirker personlighed. Mens hver enkelt er unik, kan symptomer omfatter irritabilitet, raser, irrationelle tanker, paranoia, eufori, tab af hæmninger, impulsivitet, udslæt udgifter, øget seksualitet, depression, håbløshed, negativitet, selvmordstanker og mere.

Genopretning

Afhængigt af længden af ​​den bipolare episode, kan det tage et par dage til flere måneder efter en episode for en person at komme sig helt. Især med hensyn til personlighed, det tager tid for en person til "lyst selv" igen.

Langsigtede effekter

Der kan undertiden være et fald i kognitiv funktion efter successive bipolar lidelse episoder. Dette betyder ikke nødvendigvis påvirker personlighed, men kan resultere i dårlig hukommelse eller koncentrationsbesvær.

Tal ikke til Sygdom

Ræsonnement med en person i en bipolar lidelse episode er undertiden umuligt. Forsøg ikke at tale med sygdom og eller tage tingene, som siges personligt.

Advarsel

Den dybere ind i en bipolar lidelse episode en person får mere hjælp han har brug for, men jo mindre sandsynligt, at han er at tro, at han har brug for det. Advance direktiver pleje, skrevet af patienten, sikre pleje i overensstemmelse med hans sande ønsker og personlighed.

Related Articles