Patienter med pacemaker bør undgå MR Scanner

March 24 by admin

Patienter med pacemaker bør undgå MR Scanner


MR-scanninger kan udgøre en alvorlig risiko for mennesker med pacemaker, forskere advarer.

US Food and Drug Administration forskere udsat pacemakere for en simuleret MRI magnetfelt og derefter målt den elektriske spænding produceret på spidsen af ​​pacemaker bly, hvor det ville berøre det indre af patientens hjerte.

Eksponeringen til MRI magnetiske pulser forårsagede visse pacemakere til at levere en drastisk ændret puls og stimulere hjertet uhensigtsmæssigt, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for en patient, undersøgelsens forfattere rapporteret i 14 Dec udgave af Biomedical Engineering online.

"MRI systemer udsender flere typer af ekstremt intense magnetfelter og har skadet patienter på grund af interaktioner med pacemaker," undersøgelse forfatter Howard Bassen sagde i en pressemeddelelse fra tidsskriftets udgiver. "Kardiologer, der vælger at scanne patienter med pacemakere skal vurdere de risici og fordele af scanningen. Dette papir identificeres en større risiko."

Omkring 40 millioner MRI scanninger udføres årligt i USA, hvor 10 millioner mennesker har pacemaker.

Pacemaker og MR producenter instruere læger ikke at udsætte patienter med pacemakere til MR-scanninger, som kan forstyrre en pacemaker elektroniske system, og brænde hjerte væv på spidsen af ​​pacemakeren bly.

Men på trods af disse anvisninger, har nogle kardiologer udviklet særlige protokoller, der beskriver, hvordan du udfører MR-scanninger på patienter med pacemakere. Deres tro er, at de diagnostiske fordele ved MRI opvejer pacemaker funktionsfejl risici.

Related Articles