P-piller og gær infektioner

January 12 by admin

P-piller og gær infektioner


Mange kvinder, der ikke er interesseret i at blive gravid, skal du bruge p-piller som en forebyggende foranstaltning. Desværre kan anvendelsen af ​​p-piller kommer med ubehagelige bivirkninger, såsom gær infektioner. Der er mange alternative metoder til fødselskontrol og behandling, som kan reducere forekomsten af ​​gær infektioner hos kvinder.

Fakta

Den traditionelle form af et p-piller er benævnt "den kombinerede p-piller." Den indeholder hormonerne østrogen og gestagen. På grund af det høje niveau af hormoner i denne type prævention, lider mange kvinder fra en overvækst af Candida albicans, en gær-lignende svamp. En fælles resultat af Candida overvækst er en gær infektion, hvilket er en irritation af vaginaen og vulva. Ifølge Womenshealth.gov, omkring 75 procent af kvinderne har en vaginal gær infektion i deres liv, mens 50 procent kan have to eller flere. Brugen af ​​visse typer p-piller kan øge risikoen for at udvikle en gær infektion.

Symptomer

Symptomerne på en gær infektion forårsaget af Candida overvækst er intense vaginal brændende og kløe, smertefuld vandladning, ømhed i skeden, smerter under sex og en hvid, hytteost-lignende udflåd. Andre symptomer relateret til Candida overvækst, mens du bruger visse p-piller er træthed, angst, vægtøgning, sukker cravings, fordøjelsessystemet og hudproblemer.

Behandlinger

Gær Infektioner forårsaget af brugen af ​​p-piller behandles ved hjælp af anti-svampe medicin i form af creme, salver og stikpiller. Holistisk læger kan bruge naturlige midler og anti-gær medicin til behandling af virkningerne af Candida overvækst.

Alternative muligheder

På grund af de negative virkninger forårsaget af høje niveauer af hormoner i traditionelle p-piller, mange kvinder søger alternative præventionsmetoder. Mini-piller, et alternativ til traditionelle p-piller, indeholder netop en type hormon, gestagen. Brug af denne pille kan sænke risikoen for at få en gær infektion, selv om det stadig er muligt for Candida overvækst at forekomme. Ikke-hormonelle muligheder for prævention omfatte kontinuerlig afholdenhed, kondomer, svangerskabsforebyggende svampe, membraner, livmoderhalskræft hætter og skjolde.

Tips og advarsler

Det er vigtigt at undgå udskylning og duftende hygiejneprodukter, såsom skumbad og tamponer, for at forhindre uønskede gær infektioner opstår. Visse antibiotika og gær infektion medicin kan nedsætte virkningen af ​​p-piller og sæddræbende, så en back-up prævention bør overvejes. Brug ikke gær infektion medicin, hvis det ikke er nødvendigt, da det kan forårsage en hård-to-treat vaginal infektion i fremtiden.

Related Articles