P-piller maj Cut Risiko for knæskader

July 7 by admin

At tage p-piller kan stabilisere knæled og mindske risikoen for skader, foreslår en McGill University undersøgelse.

Forskerne vurderede knæet stabilitet af 78 kvindelige atleter - 42 tog p-piller og 36 var ikke - ved hjælp af en enhed kaldet en anthrometer at måle nogen forskydning af kvindernes knæ.

Kvinderne, der tog p-piller havde meget mindre forskydning end de kvinder, der ikke var tage p-piller, der angiver strammere knæled, der kan være mindre modtagelige for ligament tårer eller skader, sagde de.

"Unge kvinder atleter kan drage fordel af at tage p-piller," undersøgelse forfatter Paul Martineau, chef bopæl i fordelingen af ​​ortopædisk kirurgi ved McGill University Health Centre, sagde i en forberedt erklæring.

"Nogle af disse kvinder kan være i høj risiko for knæ ledbåndsskader. P-piller brug kan reducere denne risiko og være en mulighed for disse atleter," Martineau sagde.

Han bemærkede, at kvindelige atleter er 4-8 gange mere tilbøjelige til at lide en alvorlig knæskade end deres mandlige kolleger. Tidligere forskning har fundet kvindelige hormoner kan spille en rolle i at ændre ledbånd sammensætning.

Den seneste undersøgelse viste sig i en nylig udgave af Klinisk Journal of Sport Medicine.

Related Articles