Organdonation varierer Blandt børnehospitaler

April 27 by admin

Organdonation varierer Blandt børnehospitaler


Børns hospitaler har vidt forskellige politikker om organdonation efter hjertedød (DCD), ifølge forskere, som bad 124 hospitaler i USA, Puerto Rico og Canada om deres politik i 2007 og 2008.

Undersøgelsens forfattere modtog svar fra 105 hospitaler, og fandt, at 72 procent af dem havde DCD politikker, mens politikkerne blev udviklet i 19 procent, og 7 procent havde ikke og var ikke at udvikle politikker.

Af de 73 hospitaler med DCD politikker, der blev analyseret, 61 (84 procent) specificeret kriterier eller tests for at erklære død, herunder elektrokardiogram (EKG) fund, ingen puls, ingen vejrtrækning, og passivitet. Fire politikker krævede samlede ventetider før fjernelse af organer, der strider mod faglige retningslinjer: En politik havde en ventetid på mindre end 2 minutter, og tre politikker havde ventetid på mere end 5 minutter.

Forskerne fandt også, at 64 politikker (88 procent) ikke tillod transplantation personale til at erklære død, og 51 procent er forbudt dem i at blive involveret i premortem (sker umiddelbart før døden) ledelse.

Betydningen af ​​den palliative indsats blev bemærket i 65 politikker (89 procent), men kun 7 procent anbefales eller kræves palliativ konsultation pleje. Brugen af ​​medicin med den hensigt at fremskynde døden blev forbudt i 32 politikker (44 procent), fandt forskerne.

Placeringen af ​​tilbagetrækning af livsopretholdende behandling blev anført i 68 politikker (93 procent), med hovedparten (54 procent), der kræver tilbagetrækning at forekomme i operationsstuen. Andre steder er angivet i politikker omfattede områder, der støder til operationsstuen (19 procent), skadestuen (4 procent), eller intensiv afdeling (4 procent).

"Denne undersøgelse viser, at i overensstemmelse med en national vægt på at øge udbuddet af transplanterbare organer, har en lang række børnehospitaler udviklet eller er ved at udvikle DCD politik," skrev Dr. Armand H. Matheny Antommaria, fra University of Utah skole Medicin, i Salt Lake City, og kolleger.

"Politikkerne udviser bemærkelsesværdig variation både inden dem, vi studerede og sammenlignet med autoritative rapporter og erklæringer. Yderligere forskning vil være forpligtet til at bestemme betydningen af ​​variation i test for at erklære død eller processerne for tilbagetrækning livsopretholdende behandling. I det lange løb kan den offentlige politik skal tage fat på strategier til fremme af tilslutning til anbefalinger til DCD processer baseret på tilstrækkelig klinisk evidens og / eller etisk begrundelse ", konkluderer.

Undersøgelsen vises i 13 Maj nummer af Journal of American Medical Association.

Related Articles