Oplysninger om MediGuard nitrilhandsker

September 14 by admin

Nitril handsker er lavet af et syntetisk materiale i stedet for latex, som bruges i de fleste sundhedssektoren indstillinger såsom hospitaler, laboratorier og plejehjem. MediGuard nitrilhandsker tilbyde et alternativ til latexhandsker.

Fordele

Latex forårsager allergiske reaktioner hos nogle mennesker. MediGuard nitrilhandsker ikke frembyder det problem. Andre fordele omfatter holdbarhed og kemisk resistens.

Omkostninger

Ledelsen kan styre omkostningerne ved at anvende MediGuard nitrilhandsker. En cost-kontrol metode er kun leverer handsker til personer med dokumenterede allergi.

Sundhed-Care anvendelser

Sundhed-care organisationer bruger nitrilhandsker i forskellige afdelinger, almindeligvis i den kritiske afdeling, nødsituation, onkologi og apotekets afdelinger.

andre anvendelser

MediGuard engangshandsker har andre programmer. Disse omfatter beskyttelse hånd for malere og båd rengøringsmidler. Disse ansatte udsættes for kemikalier, herunder opløsningsmidler og olier.

Størrelse

MediGuard nitrilhandsker fremstilles i forskellige størrelser for at imødekomme forbrugernes efterspørgsel. Størrelserne omfatter små, mellemstore, store og ekstra store.

Related Articles