Opiate Behandling

November 14 by admin

Behandling for opiat afhængighed omfatter en periode med afgiftning efterfulgt af rådgivning, døgnbehandling på en gruppe anlæg eller andre behandlinger rettet mod at opretholde ædruelighed.

Tilbagetrækning retsmidler og behandlingsmuligheder

Der er en række forskellige muligheder for behandling opiatafhængighed, hvoraf et hjem detox er kun én. Andre metoder omfatter hurtig detox, metadon eller Suboxone terapi, og assisteret tilbagetrækning i et behandlingsanlæg. Uanset hvilken metode du vælger, er der et par ting at huske på, der kan gøre processen lettere og øge dine chancer for at opnå vedvarende ædruelighed.

Detox kan være stressende for både krop og sind, så prøv at forkæle dig selv i denne tid. Giv dig selv en chance for at komme sig ved at få masser af sengeleje, drikke masser af væske og spise så sundt som muligt. Husk, at udbetalinger er en midlertidig ulempe og vil passere. Detox hjælpemidler som flydende zeolit, destilleret vand og kolon rensning procedurer som lavementer og colonics kan bidrage til at fremskynde processen, men er ikke nødvendige for inddrivelsen.

Som abstinenssymptomer falme, kan du begynde at føle sig anspændt eller rastløs. Kraftig motion er en stor afsætningsmulighed for stress og kan endda fremskynde hjernens opsving proces gennem produktionen af ​​endorfiner og andre glæde-fremkaldende kemikalier. Holde en dagbog, deltage gruppe stofmisbrug møder og taler med et lægemiddel rådgiver eller mental sundhed professionel løbende kan alle være med til at opretholde ædruelighed.

Hjem Detox Indkøbsliste

Opiate tilbagetrækning kan være en vanskelig proces, men er sjældent farligt for ens helbred. Hvis du forsøger et hjem detox, materiel op på de emner, du har brug for god tid til at undgå at skulle gøre det senere.

For den lave humør og angst, der ledsager tilbagetrækning, kan kosttilskud som baldrian rod, 5-HTP og perikon tilbyde lindring. Ifølge NaturalNews.com, perikon er lige så effektiv til behandling af visse former for depression som SSRI antidepressiva. Både 5-HTP og perikon påvirke serotonin, en neurotransmitter ansvarlig for humør, søvn cykler og andre psykiske tilstande. Baldrianrod indeholder valerenic syre, et stof der ligner Valium, der hjælper med at lette søvnløshed og angst.

Imodium (loperamid) kan være en redningskrans i opiater afvænning. Det er samme struktur som Demerol og lindrer gastrointestinale symptomer som diarré og kramper med få bivirkninger. Den medicin Dramamine (dimenhydrinat) er også godt for kvalme, som er te fremstillet af ingefær og pebermynte. Over-the-counter smertestillende kombineret med anvendelsen af ​​en varmepude tilvejebringer en billig, effektiv løsning for smerte, mens topiske cremer indeholdende methylsalicylat eller capsaicin kan tilbyde ekstern relief.

Forholdsregler og General Safety

Nogle medikamenter og kosttilskud kan have uventede interaktioner. Søg læge, før du forsøger et hjem opiater afvænning, især hvis du lider af en alvorlig kronisk helbredstilstand.

Related Articles