Operation med opfølgning Radiation Bedst til Tongue Cancer: Undersøgelse

April 6 by admin

Operation med opfølgning Radiation Bedst til Tongue Cancer: Undersøgelse


Mennesker med tungen kræft der gennemgår kirurgi, før de modtager strålebehandling klarer sig bedre end dem, der begynder behandling med kemoterapi, ifølge en lille ny undersøgelse.

Mange patienter kan være tilbageholdende med at begynde deres behandling med en invasiv procedure, University of Michigan forskere konstateret. Men avancerede kirurgiske teknikker kan forbedre patienternes chancer for at overleve, forfatterne bemærkede i et universitet pressemeddelelse.

Undersøgelsen blev offentliggjort online 26 december i JAMA Hals-og ørelæge Hoved og halskirurgi.

Næsten 14.000 amerikanere vil blive diagnosticeret med tungen kræft i år og 2.070 vil dø af sygdommen, i henhold til American Cancer Society.

"Til et ungt menneske med tungen kræft, kan kemoterapi lyde som en bedre løsning end kirurgi med omfattende genopbygning," undersøgelse forfatter Dr. Douglas Chepeha, professor i otolaryngology-hoved og hals kirurgi ved University of Michigan Medical School, sagde i den pressemeddelelse.

"Men patienter med mundhulen kræft kan ikke tolerere induktion kemoterapi samt de kan håndtere kirurgi med opfølgende stråling," Chepeha sagde. "Vores teknikker til genopbygningen er avancerede og tilbyde patienterne bedre overlevelse og funktionelle resultater."

Undersøgelsen involverede 19 mennesker med fremskreden mundhulen [munden] kræft. Alle deltagere fik en indledende dosis kemoterapi (kaldet "induktion" kemoterapi). Patienter, hvis cancer blev reduceret i størrelse ved 50 procent modtaget mere kemoterapi samt strålebehandling.

De, der ikke reagerer godt på den første dosis af kemoterapi blev opereret. Efter operationen disse patienter fik også stråling.

Forskerne rapporterede, at deres undersøgelse blev stoppet tidligt, fordi resultaterne var så dystre. Ti af patienterne reagerede på kemoterapi. Af disse mennesker, kun tre var kræft-fri fem år senere.

Kun to af de resterende ni patienter, der blev opereret efter den første dosis af kemoterapi var i live og kræft-fri efter fem år, fandt forskerne.

Efter at have undersøgt en lignende gruppe af patienter, som havde kirurgi og avanceret rekonstruktion efterfulgt af strålebehandling, fandt forskerne dramatiske forbedringer i overlevelse og andre resultater, ifølge pressemeddelelse.

Men de nye fund modsiger den typiske behandlingsforløb for mennesker med larynx (strubehovedet) kræft, den pressemeddelelse noteret. Disse patienter får en startdosis på kemoterapi for at afgøre, om de skal fortsætte med kirurgi. Denne fremgangsmåde har ført til forbedrede resultater og overlevelseschancerne for disse patienter.

"Munden er et meget følsomt område. Vi ved immunsystemet er kritisk i mundhulen kræft og kemoterapi undertrykker immunsystemet. Hvis en person allerede er svækkede, de ikke gøre godt med kemoterapi," Chepeha sagde. "På trods af dokumenteret succes med denne strategi i larynx cancer, bør induktion kemoterapi ikke være en mulighed for mundhule cancer, og faktisk det resulterer i dårligere behandlingsrelaterede komplikationer i forhold til kirurgi."

Selv om undersøgelsen fundet en sammenhæng mellem at modtage kirurgi før strålebehandlingen og forbedrede resultater for patienter med tungen kræft, var det ikke en årsag-virkning-sammenhæng.

Related Articles