Omfattede enheder Påvirkede af HIPAA

March 13 by admin

Omfattede enheder Påvirkede af HIPAA


Health Insurance Mobilitet og Accountability Act (HIPAA) blev indført i 1996 af den amerikanske kongres til at beskytte fortroligheden af ​​patientens sundhedspleje oplysninger. HIPAA virkninger omfattede enheder, som er retligt forpligtet til at overholde HIPAA standarder.

Udbydere af sundhedsydelser

HIPAA identificerer udbydere af sundhedsydelser som en af ​​de omfattede enheder, der skal overholde reglerne om privatlivets fred. En sundhedspleje udbyder er defineret som en læge, læge kontor personale, lægens assistent, sygeplejerske, tandlæge, kiropraktor, apotek, apotek og apotek tekniker. Disse personer giver direkte pleje til patienter.

sundhed planer

Sundhed planer er dækket enheder under HIPAA, der beskæftiger sig med patienten sundhedspleje oplysninger. Ifølge Institut for Sundhed og Human Services, sundhed planer omfatter sundhed forsikringsselskaber, HMOs, corporate sundhedsplaner og statslige programmer, der tilbyder medicinske fordele, såsom Medicare og Medicaid.

Sundheds-clearinghouses

Sundhed pleje clearinghouses er organisationer, der fortolker eller standardisere sundhedspleje oplysninger. For eksempel kan en medicinsk kontor indsende faktureringsoplysninger til en medicinsk fakturering selskab at standardisere kravene, og forelægge dem for patientens sygesikring.

Overvejelser

Når patientinformation er indstævnet til brug i en juridisk høring er det advokater, dommer og andre embedsmænd, der er involveret i sagen udsat for overholdelse af HIPAA standarder. Videregivelse patientinformation til brug uden for retssalen betragtes som en overtrædelse og kan resultere i HIPAA håndhævelsesaktiviteter.

Related Articles