Omega 3 olier til acne behandling

February 24 by admin

Acne er defineret som en hud lidelse karakteriseret ved betændelse, hudorme og whiteheads, og bumser. American Academy of Dermatology anser det det mest almindeligt behandlet hudlidelse, der påvirker omkring 80 procent af amerikanerne under deres teenage og tidlige voksne år. Acne undertiden behandles med omega 3 olier, der undertiden omtales som omega 3 fedtsyrer.

Omega 3 Olier og Acne

University of Maryland Medical Center siger omega 3 olier er egnede til behandling af hudsygdomme. Det anbefaler at tage hørfrøolie, en kilde til omega 3 olier, oralt, i kapsel eller flydende form.

Fiskeolie

Cure-guide.com foreslår en koncentreret kapsel fiskeolie eller en spiseskefuld levertran som en behandling for acne. Begge er kilder til omega 3 olier. Enten form af olie indtages oralt. Ifølge hjemmesiden, essentielle fedtsyrer handle smøre kroppen. gør det muligt at skille sig af toksiner i hudens porer.

kilder i kosten

Mange fisk indeholder omega 3 olier og er en god indtag af essentielle fedtsyrer. Nogle arter, dog - herunder sværdfisk, makrel og haj - kan indeholde høje niveauer af kviksølv. Gravide og ammende kvinder og børn, bør begrænse deres indtag af disse fødevarer.

Kosttilskud

Omega 3 kosttilskud sælges kommercielt. Sørg for, at olier er udarbejdet af en kvalitet lab og certificeret kviksølv gratis.

Omega 3 Olier og hormon relaterede Acne

I sin bog bog "Alternative helbredelsesmetoder," Bill Gottlieb foreslår en forberedt fed olie supplement, som han siger påvirkninger hormonbalance, som en acne behandling for kvinder, der har udbrud i forbindelse med deres menstruationscyklus.

Related Articles