Om vigende tandkød

January 17 by admin

Om vigende tandkød


Vigende tandkød resulterer i eksponering af rødderne af tænderne sammen med tab af gummi væv. Vigende tandkød ikke ske natten over. Da der er ofte tidlige advarselstegn, der fører op til vigende tandkød, kan ordentlig mundhygiejne forhindre vigende tandkød. Hvis det er for sent for forebyggelse, fortvivl ikke, da der er behandlinger til rådighed til reparation vigende tandkød.

Identifikation

Vigende tandkød kan genkendes derhjemme. Du vil måske bemærke, at mellemrum mellem dine tænder har fået større. Dine tænder kan se længere. Ofte vigende tandkød er et resultat af tandkødsbetændelse, eller betændelse i tandkødet. Dette resulterer næsten altid i blødning. Tjek din tandbørste eller synke efter tandbørstning og skylning for at se, om der er nogen lyserød eller rød farve. Hvis dit tandkød konsekvent bløder på tandtråd, er det også et tegn på gummi sygdom. Tjek, om dit tandkød ser røde og hævede. Dårlig ånde er også et tegn på gummi sygdom. Tand følsomhed er også ofte et tegn på vigende tandkød. Endelig, hvis dine tænder føler sig løs, det er en anden afgørende tegn på, at dit tandkød er vigende.

Fungere

Årsagerne til vigende tandkød kan identificeres på en række kilder. Vigende tandkød er som regel et resultat af en underliggende sygdom, såsom paradentose eller tandkødsbetændelse. For det første kan over-børstning slides væk emaljen af ​​tandkødsranden resulterer i gummi tab. For det andet, ikke tandtråd eller utilstrækkelig tandtråd kan forårsage vigende gummi, på grund bakterierne sidder mellem tænderne. Bakterierne i sidste ende spiser væk på knoglen. Tredje, periodontal sygdom, inflammation af væv, der omgiver tænderne, kan være en årsag til vigende tandkød. For det fjerde har kronisk anvendelse af snus mellem læberne og tænderne været kendt for at forårsage vigende tandkød ligesom rygning. For det femte er oral smykker nylig været forbundet med vigende tandkød. Sjette, kan svarer tænder også være en årsag til tandtab. Endelig kan vigende tandkød være et resultat af slibning af tænder.

Advarsel

Ubehandlede vigende tandkød kan have en række negative konsekvenser. Over tid, da bakterierne stagnerer på tænderne, mellem tænderne og ved tandkødsranden, vil lommer dannes mellem tænder og tandkød. Da disse lommer bliver større, vil tænderne løsne og i sidste ende kan falde ud. Seneste medicinske beviser har antydet, at tandkødsbetændelse er forbundet med hjerte sundhed. Ubehandlet tandkødsbetændelse har en indvirkning på blodtryk, kolesterol og koronararteriesygdom.

Forebyggelse / Solution

For at styre dine vigende tandkød, starte med en blød tandbørste og børste efter måltider og før sengetid. Det er bydende nødvendigt for mennesker med vigende tandkød at tandtråd regelmæssigt. Besøg tandlægen mindst to gange om året. Nogle tandlæger anbefaler hyppigere rengøring for tandkødsbetændelse patienter så ofte som hver 3. måned. Hvis dine tænder er følsomme på grund af rod eksponering fra dine vigende tandkød, kan din tandlæge anvende en tænder desensibiliserende middel. Hvis dine vigende tandkød er forårsaget af tænderskæren, vil du tandlæge anbefale en nattevagt. Hvis forkert justeret tænder eller kroner er synderen, vil du tandlæge foreslå reparationer af dit beslag eller tænder struktur. For de mest alvorlige gum tilfælde vigende, vil patienten blive henvist til en periodontist der kirurgisk kan anvende podninger, der vil dække den udsatte roden af ​​tanden.

Ekspert Insight

I de fleste tilfælde kan vigende tandkød styres med god hjem mundhygiejne. Korrekt tandbørstning og tandtråd kan forhindre vigende tandkød. Hvis du ryger, holde op. Hvis du bruger oral smykker, fjerne det.

Related Articles